Come here, boy

070508, tisdag

07:23 - Vart massa tid över så jag tänkte hänga här en stund..
   S-block idag, ska börja med medeltiden. Kan väl vara rätt intressant. Visserligen är det enda jag förknippar med medeltiden pesten men ändå, haha. Skönt att det bara är två timmar, de små ska ju ha nationella i matte. Ska hem efteråt, käka lite noodles och sen åka in till stan igen och ha sång. Och efter det ska jag och Tommy kolla på kostym till honom och så kanske det blir en sväng ut på Aspholmen för att kolla in den nya märkesbutiken.. Sen hem till Nora och sova där.

Snart är det Göteborg banne mig! Åker på torsdag kväll och kommer hem någon gång på söndag. hoppas det blir fint väder, annars blir jag ledsen i ögat. Ska bli fett nice med Liseberg i alla fall. Jag har bestämt att jag får shoppa lite där. Fast jag måste i och för sig köpa studentpresent till Tommy och det är ju inet billigt så vi får se.. Men kanske någon liten topp eller kjol i alla fall, jag har ju faktiskt hållt mig frpn shopping jag vet inte hur länge. Minns inte ens vad jag köpte i klädväg senast. Ska i alla fall bli skönt att komma iväg. Ciao.


10:55 - Jag ska erkänna att det känns fett skönt att sitta här medan resten av esteterna muppar på nationella. Jag är evil.
   Var en härlig s-blockslektion ska jag säga. Medeltiden verkar helt okej. Johan Wallén är lätt jordens roligaste lärare, man lär sig otrolgit mycket för att man orkar lyssna på honom för han har så sköna kommentarer till allt. Han vågar liksom uttrycka saker på ett sätt som de flesta andra lärarna inte skulle göra, helt kanon.
   Var riktigt skönt att jag hann med 10:13-bussen också. Nu ska jag fixa lite hemma innan jag åker in igen, tjoheeej.


13:11 - Nu är jag vääääldigt mätt. Nudlar is the shit.
   Jag har bestämt att jag får handla för 350 kronor den här månaden. Det ska först och främst gå till ett par sommarskor och så skulle jag verkligen behöva ett par snygga shorts eller allra helst en kjol. Tack gode Gud för H&M! Där kan man verkligen spendera sina pengar bra.. Man kanske får försöka snylta lite på mamma i början av juni så att man kanske kan få nåt nytt till skolavslutningen.. (A)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0