Maybe I'm changed

070527, söndag

16:05 - Idag har vi varit på konfirmation uppe på Kilsbergsgården. Det var min yngsta kusin på pappas sida, Viktoria, som konfirmerades den här gången. De var typ tjugo stycken vilket var en liten skillnad mot min grupp som var fem, haha. Jag orkade inte sitta still i "kyrkan" så jag satt och kommenterade allt (viskande) och försökte få Viktoria att skratta där fram. Det lyckades nästan. Efteråt var det tårtkalas för alla. När vi ätit upp gick Tommy, jag och Marcus ner till sjön och kollade läget. Det var en massa grodyngel och några andra läskiga djur. Efter ceremonin och tårtkalaset åkte vi hem till Conny och åt lite grann. Marcus, jag och Tommy hoppade studsmatta och lekte med Dessie.
Ikväll blir det till att ta det lugnt. Ska förmodligen vara hemma imorgon. Förhoppningsvis är Tommy också hemma. Han har knappt umgåtts med mig på flera veckor, har bara pluggat så jag tycker vi har lite tid att ta igen även om jag har varit hos honom.


19:37 - Nu är bilddagboken klar, checka den.
Har ätit lite mat..
Är trött, borde egentligen plugga men orkar inte. Ska försöka lite senare. Eller imorgon. Har både sång och s-block att plugga till. Blä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0