Hide and seek

081111 Tisdag

20:33
Ytterligare en grå dag- det gillas inte! Men vad göra?

Intressant psykologilektion. Vi ska jobba med psykiska störningar. Jag tänkte jobba med depression först, men eftersom tydligen Samantha och Lina ska ta det så väljer jag ätstörningar istället. Det är också intressant. Vi såg dessutom en film om tvångstankar. Det är ju onekligen väldigt freaky. Tack och lov att man inte lider av sånt. Btw fick jag tillbaka provet, helt chockad att jag hade full pott på allt. Tyckte provet gick rätt dåligt, men där ser man..

Seeeeegaste naturkunskapen. Hate it. Det är min hatlektion. Prov på måndag, yes. Får bli plugg på torsdag. Man måste ju utnyttja håltimmarna..

Var och simmade som vanligt. Jag började med att bubbla 20 minuter, det var nog de snabbase minutrarna i mitt liv. Men gudars, så skönt. Sen en halvtimmas simning, as always. Helt plötsligt hoppade det i en helt naken tant. Det var pretty grosse. Eller snarare veeeery grosse! Funderade först på om hon var lite sådär havsenil så hon hade glömt baddräkten, men icke. Den hade hon på en stol, och den fick hon snällt sätta på sig när en badvakt upptäckte henne. Ja, det var då en upplevelse.

Försäljning & service gick fort som vanligt. Har en rätt stor uppgift till på tisdag, men som tur var blir man inte tvingad att redovisa i alla fall. Tuuuuur.

Efter skolan åkte jag upp till stan tillsammans med Sabina, som går F&S med mig, och som jag träffat mer genom Hannes Carin. Och så träffade jag Anna. Vi gick ner till Marcus på Hälls och kikade lite, men vi hade bestämt oss för att fika på Gröna Grodan så det blev bara en snabbvisit. På GG blev det äppelpaj och chokladboll, men jag ångrade pajen när jag såg cheesecaken. Men vi kan låtsas att den nog inte var god.

Varit ute och gått med mamma. Det var skönt. 55 minuter var vi ute, perfect. Man ska ta sina träningstillfällen.

Imorgon är det nationellt prov i svenska B. Not so funny. Men det går nog bra, jag tänker inte stressa upp mig. Hoppas man kommer på något bra att skriva bara.
Efteråt ska jag till Hälls och käka lunch med pappa, och sen bio med älski. Och så ska jag köpa present till mami som fyller på måndag.

Nu blir det sovas. Men först Gossip Girl, wohoo!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, vad fränt. Jag skrev MVG på min uppgift i psykologin. Jag skrev också om ätstörningar. Du kan låna =P

2008-11-11 @ 20:48:10
URL: http://sarispop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0