SkRiKa

081103 Måndag

16:16
First day back in school. And I like it!

Haft SKRIKA-rep hela dagen, lovely. Som vanligt har vi övat för dåligt, men jag tror det kommer bli toppen. Men lite worried, eftersom en hel del satt skitdåligt idag och vi bara har imorgon på oss att rätta till allt.. Men det kommer bli underbara konsertdagar, och vi har hur kul som helst!

Nu ska jag hurta ut och springa. Eller, först ska jag slänga i mig något att äta. See ya!


19:21
Det är riktigt skönt att vara ute och springa. Något sånt skulle jag aldrig ha sagt för ett par år sedan, men nu tycker jag verkligen så. Förr var det ett tvång från fotbollens och handbollens sida, då är det ju aldrig kul. Nu gör jag det självmant. Och ärligt talat är det sjukt mycket lättare om man har bra musik eller en ljudbok att lyssna på. Jag föredrar det senare, då det är lätt att växla tempo när man lyssnar på musik. Jag springer visserligen bara ett par kilometer, men det är ju bättre än ingenting. Och visst, jag äter fortfarande onyttigt, men det är väl bättre att äta onyttigt och träna, än att bara äta onyttigt? Just det.

Jag är inne i en shoppingperiod. jag har varit duktig och haft detox på shopping i typ två månader, men nu är jag illa ute igen. Men herregud, man lever bara en gång. Shopping är ju ett intresse och något jag blir glad a, så why not? Och, let's face it, jag handlar bara billiga saker. Och nu när New York inte längre är aktuellt behöver jag inte spara till dess heller. Visserligen hade jag väl tänkt mig en resa i sommar, men en lär vara betydligt billigare än en resa till the big apple.

Anywho, det blit tidigt naning ikväll. Man blir trött av träning, och repen tär på krafterna också för den delen. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0