Både vinter og vår

081118 Tisdag

09:55
Hade det inte varit för att jag vaknade av mig själv och var väldigt utvilad klockan 08:10, hade jag nog varit på väldigt dåligt humör just i detta nu. Jag brukar alltid sätta på alarm för när jag ska gå till bussen, men ställde det såklart på fel timma, så det ringde aldrig imorse, vilket resulterade i en missad buss och missad naturkunskap. Visserligen ingen direkt förlust att missa naturkunskap, men det hela blir ju liksom lite jobbigare. Ska man då skolka resten av dagen? Eller ska jag bara åka in till IV-valet? Eller maybe vara duktig och åka och simma och sen åka till IV-valet? Eller bara simma och sen åka till babe, och sjukanmäla sig? Jag vet inte än, vi får se. Men vädret är i alla fall skit.

10:57
Nu har jag bestämt mig. Det blir sjukanmälan. Och jag orkar inte åka till Haga innan jag åker till Nora, så istället ska jag bege mig ut i regnet och springa ute på åkrarna. Typ. Det blir nog ingen hit, men då har jag i alla fal uppfyllt dagens träningskvot. Nu funkar det också att lägga in ljudbok på mobilen, har inte funkat på flera dagar. Det hjälpte visst att ta bort gamla ljudboken. Inte så att det stod att det var fullt, men ändå. Jag bryr mig inte om hur det funkar, bara det gör det.

18:39
Är nu i Nora. Vilken cepig dag.. Och nu tror jag att jag börjar få bihålsinflammation igen, skit också. Men snart ska jag få stracciatellaglass i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Garbomannen

Kan du prata något mer språk än svenska? =)



Ha det så bra.

2008-11-18 @ 10:02:58
URL: http://garbomannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0