Visorna du sjunger för mig

23/2-09 Måndag

09:30
Ja, puss, nu befinner sig de svarta jeansleggingsen från Vila i mina ägor! Gorgeous.

Rätt mycket folk på jobbet igår, i alla fall om man jämför med resten av veckan. Gött att i alla fall ha lite att göra, dock panik när det kom tjugo nachotallrikar och köttfärsen tog slut. Ooops!

Efter jobbet åkte jag och Tommy till Coop och köpte godis. Trodde inte jag hade några pengar, men mina leggings hade inte dragits än, så fick ut en liten hundring ändå. Jag köpte pommes pinnes, mums! Fast den här gången var de en besvikelse, de smakade nada. Skit också. Ska man väl tjocka ska man väl få njuta av det, annars är det ju bara ångest och ingen njutning, och det är ju lite onödigt.

Kvällen spenderades i alla fall framför Beck - Advokaten. Var inte ens trött när den var slut, brukar bara orka vara uppe till långa pausen, om ens det. Nice.

Idag är det måndag = ny vecka. Snart religion, undrar om man får tillbaka provet? Hoppas..

Känns som det är mycket den här veckan, fast ändå inte. Ska i alla fall försöka ge mig ut på jobbsökarrunda, förhoppningsvis redan idag. Och så har jag lite bakning att göra, tills på onsdag. Fuck.. Ja, och lite annat smått och gott. Får kompensera besvären med att gå och shoppa på H&M idag, eftersom min kupong börjar gälla idag, wehey!

Nepp, nu ska jag försöka skriva klart min Ica-ansökning. Hoppas, hoppas, hoppas!!!


17:49
VG på religionsprovet, bättre än väntat! Det känns bra.

Gick med Börje och Linn till Willys på lunchrasten, men var någorlunda nyttig. Blev ett päron och en morot, samt en Fanta (något ska man väl få unna sig?). Vi körde lite High School Musical på hemvägen, haha. Eller, det var nog mest Linn.. Hon är Sveriges svar på Sharpey, hehe.

Jag som skulle handla på H&M idag! Insåg att jag kanske inte fick handla på ungdomsavdelningen. Det stod herr- och damkläder på kupongen. Men jag hittade inget direkt heller, så jag orkade inte fråga någon. Det får bli en annan dag. I värsta fall får jag väl köpa underkläder och smink, det borde väl räknas till dam?

Gick sådär att söka jobb på Ica. Lät inte jättepositivt. Eller, det vet jag ju inte, men det var i alla fall inte aktuellt just nu, skulle få svar i maj typ. Det suger ju lite, det är ju nu jag vill jobba.. Får väl söka runt på lite andra ställen också, fast jag har å andra sidan ett jobb, så ska väl inte klaga. Men det kanske blir nån ansökning till Willys i Västhaga, Coop i Marieberg och Ica i Haga. Det känns värt. Vi får se helt enkelt, i värsta fall får jag vara kvar på Torget.

Har asont i huvudet och är grymt trött. Tror det är bihålorna som spökar. Jag skiter i simningen imorgon, får göra annat under håltimman.

Nu skulle jag behöva börja baka, ska ha lärarfika på onsdag. Ska baka chokladbollar och chokladmuffins. Tror nog det blir muffinsarna idag, pallar inte att gegga med bollarna..

Tror minsann att det blir en sväng ner i badkaret nu, det brukar göra susen när man mår dåligt.


19:17
Blir inget bak idag, däremot en väldigt tidig läggning. Mitt huvud tar död på mig. Och inte får jag ner Oscarsgalan heller. Försöker dock ladda ner första säsongen av Lisptick Jungle och femte säsongen av Desperate Housewives. Men det får jag nog kolla på imorgon, för nu blir det godnatt. Får nöja mig med Vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0