Romme

19/2-09 Torsdag

19:51
Idag gick jag upp okristligt tidigt: 04:45. Det var gaaaanksa jobbigt, så att säga.
   Hannes och Carin kom och hämtade mig strax efter halv sex, och vi fick in skidorna i bilen. Skönt att slippa hyra! Så åkte vi och hämtade Tommy i Nora, så bar det av till Romme.
   Det var kallt, jag trodde jag satt på mig tillräckligt, men icke. Fick låna tröja av Tommy, som tur var.
   Jag var inte riktigt beredd på att Tommy skulle vara så dålig på skidor som han är. Vi åkte gröna backar (=jättelätta) hela dagen, och i ganska långsamt tempo, men det var väl skoj ändå. När man inte frös, vill säga. Dock lät jag Carin och Hannes åka själva, annars hade de dött av tristess.
   På slutet åkte vi tillsammans allihopa, och det var riktigt skoj. Först hade jag velat åka hem vid ett, men nu stannade vi ända tills liftarna stängde, klockan fyra.
   På hemvägen stannade vi och åt i Ludvika, det var nice. Jag frös som ett djur hela vägen hem, trots dubbla tjocktröjor och jacka, och jag somnade gott i någon timma.
   På det hela taget en väldigt trevlig dag, bilder kommer förmodligen imorgon! På tal om bilder finns det nya bilder på bilddagboken nu, sen Ånnaboda och sånt där. Har dock inte orkat ladda upp något på bloggen, bdb känns bättre, hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0