Måndagsbarn

2/2-09 Måndag

09:33
Jag var verkligen sjukt trött igårkväll, somnade före nio. SKÖNT! Det betydde cirka elva timmars sömn inatt, välbehövligt. Är väl kanske kroppen som gjort en sista ansats att bli frisk.

Sitter i skolan och ska snart ha religion. Missade två lektioner förra veckan, inte bra. Får kolla upp om jag behöver göra några uppgifter.

Sett vårkonsertslåtarna nu, det ser väldigt bra ut! Favoriter so far är Veronica Maggio - Måndagsbarn, och
Evanescence - My immortal. Hoppas man får någon bra låt!!!


12:38
Jag är happy! Inget IV-val imorgon, vilket betyder att jag slutar 12:00 istället för 17.30! Bra med extratid att skriva rapporten på.. Vilket är vad jag ska göra nu. När man kollar i häftet ser det inte så svårt ut egentligen, men det känns jättesvårt ändå. Men jag tror jag klarar det. 


17:13
Den här dagen har gått väldigt fort. Religionen gick smärtfritt, vi snackade buddhism.Bra att jag är med i starten på ett kapitel.. Har dock två papper med en massa frågor som jag lär göra till provet nästa vecka. Men jag var i alla fall duktig och läste flera sidor hinduism på bussen hem!
   Till och med s-blocket gick snabbt! Vi diskuterade La Zona, och det tog sin lilla tid, och så fick vi sista 50 minutrarna att svara på frågor om filmen. I slutet av lektionen fick vi ut våra preliminära betyg. Såg helt okej ut, två MVG:n och flera Vg+ som kan bli MVG:n. Det såg nice ut.

Borde verkligen ta tag i rapporten, tycker att jag kom igång rätt bra förut. Lika bra att fortsätta medan ångan är uppe liksom. Skriver själva innehållet nu, och det flyter på bra. Måste dock fråga Caroline om vissa saker, men ändå. 


18:05
Nu har jag kommit fram till vår första riktiga lektion, i rapporten alltså. Det känns bra. men nu blir det nog inget mer skrivande idag, shan't jinx it!


18:27
Jag blev sugen att gå ut och gå. Sen ersattes suget med ett annat sug, ett sånt där sött sug. Det gillar vi inte! Vet dock inte hur jag ska bli av med det nya suget. Sova? Nja, lite väl tidigt, klockan kan väl åtminstone passera sju. Mja, man kanske får ge sig ut på en liten, liten promenad, och gå förbi en postlåda och posta en tillsvidare-prenumeration av SOLO. Men risken är överhängande att jag råkar slinka in på affären. Uh oh..


18:30
Kom på en genialisk idé = morötter och dipp framför film. Jag är bra smart ibland. Prommis känns som ett dumt alternativ när det är isgata ute. Men imorgon ska jag utnyttja min sovmorgon till att simma! Förhoppningsvis i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0