Semeldagen

24/2-09 Tisdag

09:12
Gick och lade mig åtta igårkväll, och vaknade av väckarklockan halv nio idag. Hade lätt kunnat sova vidare. What the heck's wrong with me?! Jaja, nästan tolv timmars sömn var nice. Och jag tror det gjorde susen också, mår bättre idag än igårkväll.

Snart ska jag gå till bussen. Ska försöka plugga lite innan första lektionen (religion). På håltimman ska jag ge mig upp på stan och göra ett nytt försök på H&M, och sen ska jag vara duktig och gå på konstrunda, all by myself. Very New York. Man måste ju göra sånt för s-blocket, tydligen.. Smarr. Not. Och så ska det bli lite teater också, great! Skulle visst haft lektion igår, men det visste inte jag. Jaja.

Ikväll blir det bakning för hela slanten, den här gången kommer jag inte undan! Chokladbollar och chokladmuffins, mums! Lite kvällsmat, haha.


14:06
Sådärja, nu har Malin varit duktig och gått på konstutställning, minsann! Jag och Maria gick på fotoutställningen "Se människan" av Trinidad Carrillo i Nicolaikyrkan. Det var faktiskt intressantare än jag trott, det fanns en hel del coola bilder. Analyserade fyra bilder, blir nog bra.

Och jag som skulle handla på H&M. Jag gick runt aslänge och letade kläder. Jag ska ju inte säga att det inte fanns något att köpa, men det var svårt ändå. På fyrtio minuter hann jag inte hitta grejer för 300 kronor, helt sjukt. Fast nu vet jag nog på ett ungefär vad jag ska köpa. Blir två par långa linnen (klänningar?) och en randig tröja (har redan två stycken, men what the heck..). Så blir det nog!


17:52
Ganska ovärd teater idag, gjorde i stort sett bara uppvärmning, och sedan jobbade vi enskilt med att välja en monolog och en karaktär. Det var rätt boring faktiskt, men tror jag är ganska klar på vad jag ska göra. Man ska typ göra en karaktär som är motsatsen till sig själv, så min ska i stora drag vara sävlig, lågmäld och prata långsamt. Jeppjepp.

Blev såklart en runda in på H&M efter teatern, jag hade ju faktiskt bestämt mig. Nu blev det alltså;
- Svart klänning (långt linne?) med knappar vid bysten (98 kr)
- Blå klänning (långt linne?) med knappr vid bysten (98 kr)
- Svart trikåklänning med korta ärmar (129 kr)
Skulle egentligen ha betalat 325 kronor, men eftersom jag
1) hade en bonuscheck på 150 kronor, och
2) fick femtio kronors rabatt om jag handlade för 300 kronor,
så fick jag betala endast 125 kronor. Det var värt! Baskläder kan man aldrig få för mycket av.

Jag var sjukt kissnödig när jag skulle åka hem, det är aldrig kul. Valet stod mellan att åka Karlskoga- eller Fjugestabussen. Karlskogabussen skulle gå fem minuter före den andra, men det är längre att gå från hållplatsen. Å andra sidan går Karlskogabussen motorvägen, så den extra tid det tar att gå hem tjänar man in när den åker på motorvägen. Följaktligen blev det K-bussen. Det var en satkärring som körde, hon var jättesur. Sånt gillar jag inte. Jag hade lust att vara extra snäll och trevlig bara för att.

Nu är jag i alla fall hemma, och har precis smällt i mig några mackor. Och lite glass, tjock som jag är! Jag ska alldeles strax ge mig i färd med att baka. jag är inte särskilt taggad, men det blir ju gott sen. Ett litet smakprov kan man väl ändå få?

Imorgon ska jag vara snäll och hjälpa de som har digitalt skapande att göra en film. Eller nåt sånt. Jag ska tydligen vara en sporttönt med 40-årskris. Jahaja.. Jo, men det ska jag väl klara av!


21:15
Massa bakning denna kväll! Dubbla satser av båda, och ändå känns det som jag gjort för lite. Well, alla kanske inte vill köpa.. Jag tycker jag är värd att ta en liten smakbit, gör inte du?

Kollar nu på House med pappa och Marcus. Mamma är hos gammelmormor i Pålsboda, hon låg inne på sjukhuset förra veckan.

Imorgon ska jag leka med Jennifer, wei. Så ska jag nog försöka hinna med att ta ut biljetter till förhandsvisningen av Slumdog Millionaire till torsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0