Helgen måste ta slut

3/3-09 Tisdag

19:49
Igår var jag ännu tröttare än i söndags, vilket resulterade i att jag somnade före åtta. Väääldigt skönt! Var utvilad imorse, vilket var väldigt nice, måste jag säga. Det gav mig styrka att utnyttja min sovmorgon till att åka och simma en halvtimma. Jag är så bra! Funkade finfitn på religionen också, vi fick sluta en kvart tidigare. 

Har varit med Jennifer och Melvin idag, det var jättemys, som vanligt! De kom och hämtade mig i skolan, och såg åkte vi upp på stan och käkade. Skulle ha blivit Creperiet, men det var visst en otrevlig människa där, så det fick bli La Baguette istället. Nice.
   Vi fick för oss att vi ville se Maria Wern - Främmande fågel, så vi gick värsta långrundan för att få tag i filmen. Det slutade med att vi fick ta bilen till Västhaga och hyra den där, men då var klockan så mycket att vi inte skulle hinna se filmen, så det blev Blonde and blonder istället. Inte världens bästa film, men med lite godis så gick det, haha. 
   
När jag åkte hem passade jag på att läsa lite om hinduismen. Jag älskar religionsboken, den är asbra skriven!  Tänk om historieboken kunde vara så bra..
   Måste skriva på rapporten nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0