One last summer

27/2-09 Fredag

09:03
Blev en väldigt trevlig dag igår.

Inspelningen på ensemblen gick asbra, förutom att jag sjöng fel ord på några ställen, men det var ju tur att det var min egen låt, haha. Hoppas det inte hörs alltför mycket, tror jag lyckades rädda upp situationen rätt bra.

Tommy och jag åkte ut till Marieberg efter skolan. Det var fett mycket folk på bussen, inte trevligt. Men som tur var slapp jag åka genom hela Mosås..
   Lagerhaus öppnade igår, så det var såklart första stoppet. I love deras grejer! Finns så mycket skoj. Där kommer det inhandlas mycket till nya lägenheten, that's for sure.
   Jag blev hungrig så det blev en liten fika med muffins uppe på jobbet. Mumma.
   Jag fick ont i fötterna av mina boots, så jag passade på att köpa svarta keds på H&M. Hade ändå tänkt köpa dem så småning om, så kunde lika bra göra det nu. 129 spänn gräver inga större hål i plånboken direkt.

När vi kom till stan igen blev det kvällsmat på Creperiet. Det blev en favorit i repris: pastasallad med kyckling och rostbiff, och massa god fetaost! Så himla värt, fast jag hade blivit lite mätt av min muffin, så jag orkade inte äta upp allt. Men eftersom det var så gott så åt jag av ren njutning.
   Sedan blev det bio. Fanns tyvärr inga biljetter kvar till En shopaholics bekännelser, de hade visst tagit slut på fem röda, men det var ju ändå inte den vi skulle se ikväll. Nu blev det alltså I taket lyser stjärnorna, en riktig snyftarfilm. Till och med jag, som aldrig gråter på bio, fick verkligen lägga band på mig sjäv för att inte slå på tårkanalerna. Väldigt bra film, och rätt skoj på sina ställen också.

Pratade lite med mami när vi kom hem. Nu har vi visst bokat in oss på The Studio den femtonde mars. Då ska vi ta lite modellbilder och sådär, ska bli riktigt kul! Asbra att all styling och sånt är gratis, bara bilderna som kostar. De kostar å andra sidan jävligt mycket, men man behöver ju inte köpa någon om man inte vill. Det är ju nice bara det att bli sminkad och stylad. Ska i alla fall bli väldigt skojigt.

Idag tog jag mig en sovmorgon. Fast nu är jag ju uppe rätt tidigt ändå, men jag vaknade i alla fall av mig själv. Dan ringde igår och sa att vi inte skulle ha piano idag, så då kände jag att jag kunde stanna hemma. Har ju bara kör. Ibland får man göra så..

Ska ju i alla fall till Hallsberg sen. Har dock inte hunnit skriva ut text till Jossan, men det kanske jag hinner fixa på plats. Ska vara duktig och skriva ytterligare en konstanalys i Hallsberg. Finns något konstigt konstverk inne i "gallerian", alltid något att skriva om.

Ikväll blir det Nora, och där stannar jag tills imorgon. Vore rätt skönt att vara hemma hela söndagen, bara slappa. men vi får se, kanske åker hem på söndag istället. Men bussarna går ju sämst, men aja.

Nu ska jag lägga mig i badet, och sen gå ner till min babe och väcka honom med en smällkyss rätt på munnen!


19:41
Ännu en konstanalys färdig! Gött.. Satte mig på Bra Smak och skrev ner min analys, samtidigt som jag åt en chokladboll och drack en Cola i glasflaska (de är de bästa..).

Är nu i Nora. Vi har ätit tacos. Antigen åt jag för mycket, eller så är det något fel på magen, för jag blev jätteillamående. Tog tag i saken och spydde lite spontant, hellre att jag bestämmer över det själv än att det bara kommer. Och det kändes snabbt mycket bättre också.
   Snart ska vi kolla på tv. Blir gårdagens Sveriges värsta bilförare, och så blir det nog Wildboyz. Det blir mys! Om jag bara slutar spy..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0