Three's a crowd

21/2-09 Lördag

11:14
Det är så himla skönt att vakna innan klockan ringer. Jag gillar att ligga och läsa lite innan jag går upp, om jag har tid.

Jag drömde inatt att jag hade köpt en babykorg, alltså typ en bebissäng. Fast jag hade ingen bebis. Fast sen lämnade jag tillbaka babykorgen, för att jag inte ville jinxa det, ville alltså inte riskera att inte få ett barn bara för att jag köpt en säng. det var lite weird.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Börjar 12:30 idag, segt. Hatar att bara ha en kvarts lunch.
   Blir nog en drive in på Gina Tricot innan jag börjar. Jag hittade något där i onsdags för typ en hundring, men nu har jag glömt bort vad det var. Måste ju i alla fall kolla..


18:43
Köpt lovely jeansleggings på Gina idag! De är supersnygga och supersköna, de kommer bli välanvända. Ljusblå blev det. Jag hittade även ett par på vad-butiken-nu-heter, ett par svarta. Dem ska jag investera i imorgon. Jag som inte skulle shoppa denna månad.. Fast detta är i och för sig plagg som jag vet att jag kommer använda flitigt. Men ändå!

Väldigt lugnt på jobbet idag, ganska väntat. Tre pers gick hem tidigt. Hoppas det blir min tur imorgon.. Stängde på Jacobs idag igen, jag börjar lära mig ordentligt där nu! Förutom mackorna, men dem har jag inte behövt göra än heller.


19:14
Varför, vaaarföööör måste det vara så dyrt att få hem kläder från Forever21? Jag hittar alltid en massa billiga och snygga grejer, men man blir ju ruinerad om man handlar, eftersom det kostar drygt 400 kronro i frakt och tull och allt vad det är. Men för tusan, ge mig denna skönhet! Kostar cirka 25 dollar, which is pretty cheap.
Ge mig!


21:54
Kollat på Melodifestivalen med mamma och pappa.Tyckte det var en rätt bra omgång, fast internationella juryn är ju en katastrof. Fast i och för sig skulle jag nog gissa att Alla skulle gå hem i Eurovision, det är ju bara skitmusik som vinner.
I alla fall bra att E.M.D och Molly Sandén gick till final, de var värdiga. Men fattar inte vad BWO höll på med, segare låt får man leta efter. Missade tyvärr Velvet, men det lilla jag hörde var bra, synd att hon inte gick till andra chansen. Sångmässigt var nog faktiskt Maja Gullstrand sämst, så himla pipigt! Me like not.

Nu är det Wallander som gäller, dock ganska seg film än så länge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0