Now it's only fair that I should let you know

1372-09 Fredag

09:14
Fredagen den trettonde idag, GOSH! Det brukar ju vara otursdag, men det har nästan varit tvärtom för mig, har jag för mig. Vi kan ju hoppas att det är så i alla fall..

Sitter i skolan. Har ingen kör, men åkte in tidigt för att göra klart rapporten och fixa lite annat smått och gott. Slippa stressa senare.
   Ettornas ESO-föreställning sedan, ska bli kul. Vill se våran igen!

Bär av till Hallsberg sen, som vanligt. Kommer hungra ihjäl, hinner inte äta lunch i skolan. Får väl fixa det i Hallsberg, I guess.

Fått lön idag, har dock inte hunnit kolla hur mycket. Säkert mycket mindre än jag förväntat mig, så himla dåligt betalt! Måste ta tag i jobbsökandet sen..

Hoppas verkligen jag blir klar med rapporten idag, orkar inte med den längre. Fast det har varit lättare än jag trott ändå.. Men saknas referens- och källförteckning.


17:17
Den här dagen har varit helt sjuk. Jag hann inte ens äta lunch! Visste inte ens om jag skulle hinna åka till Hallsberg. Känns ändå inte som att jag gjort särskilt mycket, men det har väl varit grejer hela tiden. Ovärt att gå på ESO:n, men det var ju obligatoriskt. Och rätt kul. Men hade verkligen behövt den ttiden att leta referenser med Caroline. Fick åka på McDriven när vi åkte hem, och då var klockan över halv fyra. Snacka om hunger. Och nu är jag så fruktansvärt trött. Tog mig ett bad, och det blev jag ju inte direkt piggare av. Hade tänkt sova en halvtimma, men jag blev för stressad. Snart går bussen till stan, ska på middag hos Hannes. Var tydligen knytis, det var ju bra att jag fick veta det i förväg... Dagens ljuspunkt är i alla fall att jag fick 3 600 kronor i lön, det är värt som fan! Hade väntat mig typ 2 000.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0