Måndasgbarn

20/4-09 Måndag

17:53
Kan väl säga som så att det var nååågooot segt att gå upp imorse. Extra jobbigt blev det då jag inte visste om jag verkligen skulle börja åtta idag eller inte.
   Åkte i alla fall in med 07:12-bussen, och eftersom jag tydligen ska leva lite nyttigare än förut så hade jag packat med mig mina joggingskor. Följaktligen tog jag mig en morgonpromenad på cirkus tjugo minuter innan jag började skolan. Väldigt skönt faktiskt.
   Hade teater för första gången på aslänge. Jag har ju rätt mycket jobb framför mig, om man säger så. Vi ska ha föreställning om en månad, och jag har knappt ens kollat på manuset. Så nu blir det till att råplugga repliker! Fast det känns bar ändå, jag har lite fallenhet för sånt där. Och imorgon är det dubbellektion, så ska försöka kunna det mesta då.
   Senare hade jag religion. Vi snackade om att åka till Stockholm och kolla på en moské. En Stockholmsresa är ju aldrig fel! Hoppas bara att det blir något bra datum, helst inte då jag ska ha Cosmopharma-party eller någon gång under teaterrepen. Men det styrs!
   På lunchen tog jag mig en långpromenad runt Hästhagen. Det var grymt skönt! 40 minuter gick jag, det är mer än godkänt! Nästa gång ska jag gå upp i skogen, finns nog en massa stigar där. Det är ju så himla fint där också. speciellt nu på våren!
   Och så var det såklart s-block. Gick fort idag faktiskt, gött. Vi hade lite individuellt arbete om andra världskriget, eller "sista världskriget" som Johan alltid säger. Och så fick vi se en massa klipp ur Saving private Ryan. Mys.
   Bussen hem var sjukt sen. Den kom till konserthuset när den skulle ha varit vid Risbergska, och vi stod hur länge som helst vid rödljusen. Hatar rusningstrafik! Borde finnas speciella bussgator.. Men hem kom jag!
   När jag kom hem hittade jag till min förtjusning en SOLO-tidning på köksbordet, yay! Och så fick man med ett solpuder, det måste jag testa! Hittade även en räkning, dock inte lika förtjust i den..

Tja, vad ska man ta sig till ikväll då? 
   Jag antar att jag borde plugga lite repliker, men det orkar jag nog inte. Inte så mycket i alla fall.
   Blir väl tv-kväll som vanligt, antar jag.

Imorgon vill jag gå på bio med min gos! Vet dock inte om han är på den idén, finns egentligen inte så mycket sevärt på bio just nu, men ändå. Det var länge sedan nu! Typ en månad.. 
   Jag har i alla fall bestämt att han ska komma hem till mig, jag är ju ledig på onsdag. Skönt!


21:15
Har varit ute och hjälpt pappa med altanen. Vi håller på att slipa. Det är mindre kul, men inte särskilt svårt. Vi har ju slipmaskin och så. Har lovat att göra en sväng imorgon också.

Imorgon ska jag åka till farmor och fixa med klänningarna innan jag åker till teatern. Känns sådär, men lika bra att ha det överstökat!
   På kvällen blir det bio, men vi harinte bestämt vilken än. Det står mellan Marley and me och Monsters vs. aliens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0