Everything worth living for is there

26/4-09 Söndag

10:29
Hade ingen lust att gå upp direkt när jag vaknade imorse, så jag ägnade en halvtimma åt att läsa ut den sista boken i Millenniumtrilogin. Skönt att slippa bära med sig den i väskan framöver..

Även idag blir det jobb. Känns okej ändå. Hoppas man får stå på något bra ställe. Fast det känns som jag kan stå var som helst idag, det kvittar. Fast det blir ju sjukt varmt i lobbyn. Men ändå. Vi får se.
   Innan jag åker till jobbet måste jag åka och tanka. Lampan började lysa redan när jag åkte till jobbet igår, så det är nog dags nu.
   Efter jobbet ska jag in på Coop och utnyttja några kuponger. På den ena får jag en upplevelseatlas, perfekt att ha till roadtripen i sommar, och på den andra får jag köpa min favoritchoklad Noblesse för endast 10 kronor! Gött.

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna. Tjohej.


18:49
Idag var det lite mer folk på jobbet, men tre mindre personal. Jag vet inte hur vi lyckas med den ekvationen. men det gick bra i alla fall.
   Vi har haft en liten råtta inneboende på vårt personalrum. Eller, han är inte så liten, utan faktiskt rätt stor. Han har typ bott under en packlår i omklädningsrummet. Men idag låg han stendöd mitt ute i korridoren. Han var rätt söt faktiskt, jag tyckte synd om honom. Man kan väl säga som så att de andra i personalen var ganska rädda för det lilla spektaklet. Jag var nog den som var mest cool. Inte för att kag inte tyclte att han var ofräsch, men inte var jag rädd i alla fall. Lina fick sen ta mod till sig och slänga honom i soporna, hon har ju faktiskt katter och är van vid döda möss. Fast det verkar som att den lille har en kompis. Trevligt.

Jag sa ju att jag skulle köpa choklad. Såklart var de slut! Fasen också..


20:12
Min bror och jag har roat oss med att leka taekwondo. Det var faktiskt ganska jobbigt.
   Sen körde vi bowling på Wii med pappa. Marcus hade sånt jäkla flyt, strikes hela tiden!

Nu blir det varma mackor och tv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0