Can't hold us down

24/5-09 Fredag

08:21
Det kändes som jag försov mig imorse, men det gjorde jag visst inte ändå. Skönt. Att jag är så pigg på morgnarna numera måste banne mig bero på att det är så ljust ute. Eftersom mina rullgardiner är så ljusa så blir det även ljust i mitt rum, då jag har morgonsol. Det är perfa! Så du som har funderat på det där med att köpa en väckarklocka med inbyggt solljus, gör det! It might just work.

Igår var jag på supershoppingkväll på Marieberg tillsammans med Anna och Rebecca. Väldigt impuls sådär. Kände att detta typ var enda gången jag skulle hinna träffas, så det var väl lika bra.
   Vi tog oss en fika på jobbet, det var halva priset. Erica lurade på mig en extra cheescake baar för det (till MYCKET förmånligt pris, ska tilläggas!). Tyvärr orkade jag inte båda, så den ena hamnade i en doggybag. man slänger ju inte cheesecake liksom, hehe.
   Var väldigt fattig, hade endast 120 kronor att hålla mig med, men eftersom fikat blev så billigt hade jag pengar över till att köpa ett lovely läderarmband med berlocker på! Sjukt snyggt, mitt nya favvo!

Nu ska jag iväg till skolan. Kort dag.
   Efter det bär det av till Hallsberg. Blir långpromenad i det härliga vädret!


14:08
Sjukt ovärt med kör idag! Vi ska ju ändå inte sjunga på studente, så varför ska vi lära oss låtarna? Förhoppningsvis slipper vi ha fler lektioner, det vore great!

Innan jag åkte till Hallsberg tog jag mig en sväng in på Myrorna. Alltid kul att botanisera där inne, alltid finns det något man blir lite sugen på. Idag märkte jag att det fanns kläder både från H&M och Gina Tricot. Provade en sjukt snygg klänning från H&M, men den var visst gjord för folk med minibröst, vilket jag inte har. Snygg var den i alla fall! Senare hittade jag en turkosblå satinkjol från Gina, för endast 40 kronor! Och den passade minsann, så den slog jag till på! Väldigt nöjd. Fast i ärlighetens namn känns det lite konstigt att köpa Ginakläder på second hand. Fast jag har då aldrig sett den där kjolen någon annanstans, så why not?

När jag kom till Hallsberg blev jag bjuden på marängsuisse. Gott! Mamma hade jättetrevliga elever. Jag vill också jobba såhär!
   Var ute på promenix förut, finns ett jättefint område vid ån man kan ströva i. Mysigt!
   Nu väntar jag dock på Josefine.


18:28
Insåg att jag har max två lektioner med Josefine kvar. Skönt på ett sätt, men ändå lite trist.

Var hos farmor och fixade med balklänningen. Den har blivit jättefin nu! Jag älskar färgen, typ mörkrosa eller något. Vill ha en kjol i det tyget, vore sjukt snyggt!

Var på Willys och handlade. Jag var hungrig som ett svin, och man blir ju inte direkt mätt av att handla mat. Men snart blir det tacos i alla fall, tack Gud!

Imorgon blir det jobb. Orka. Need the money. Missar det vackra vädret, igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0