Övergången till 2oo8

080102 Onsdag

13:44
Har varit så mycket på gång nu så jag har inte ens haft tid att sitta vid datorn. Ungefär så. Men jag ska väl försöka återberätta de dagar vi missat.

Söndag: Jobbade som vanligt. Inte mer med det. Blev hämtad av mamma och Tommy körde hem. Han är duktig, fast i ärlighetens namn tycker jag att jag själv kör bättre.. Jaja. Gick till affären och köpte lite gottigotti, närmare bestämt lantchips och dipp. Mumma. Just som vi skulle lägga oss och kolla på film och käka det gottiga så frågade mamma när jag hade tänkt hinna färga håret. Jag fick panik, ställde tillbaka dippen i kylen och sa till mamma att snabba på, nu på en gång! Gick väldigt bra att färga håret, det blev riktigt snyggt fastän vi bara hade köpt en förpackning. Aningens mörkare än förra färgen tror jag, men banne mig att jag trivs som brunett! Och hårfärgen var billig, bara 50 pix. Efter detta tjockade vi i alla fall och kollade på första cd:n av Knocked Up.

Måndag, nyårsafton: Gick upp tidigt eftersom vi skulle hinna in till stan innan jobbet.
Åkte hemifrån 09:42 och var framme vid Lager157 ca 09:57. Det snöade, finfint. Tommy körde in, det kändes väldigt vuxet och speciellt att han skjutsade in mig, istället för mamma. Kändes väldigt befriande faktiskt. Lyssnade på Snook i bilen, gött. Eftersom klockan inte riktigt var 10:00 än så satt vi kvar och lyssnade på en sista låt. Man vill ju inte stå och hänga på låset direkt.. Sen gick vi in i alla fall. Det är så snyggt där nu, i jämförelse med förra butiken. Nu ser de ju verkligen ut som en affär. Köpte en grå tröjklänning, en lila långärmad topp samt tre par leggings. Det var riktigt nice. Älskar Lager157!
Sen åkte vi vidare in till city, parkerade på Åhléns. Hittade tyvärr inget på varken Åhléns eller Zara, i alla fall inget jag kände för att köpa just då, men jag hade avsatt 500 kronor att shoppa för så de sita pengarna la jag på H&M. Det blev ett duolipsgloss, en foundation, en concealer, en duoskugga samt en presentförpackning med lipgloss och duoskugga. Mycket nöjd.
Så körde Tommy mig til jobbet. Kändes faktiskt ganska värdelöst att jobba tre timmar men det var å andra sidan dubbellön så det var ju fint det. Var mer folk än någon av oss räknat med, men det gick bra ändå. Förutom till stängingen, eftersom vi bara var en på varje ställe, förutom Jonna som var både i Coffeeshoppen och i lobbyn, så det blev lite sent. Fick i alla fall ta med oss fika hem.
Tommy skjutsade hem mig också. Jag fick lite panik, eftersom varken pappa eller Marcus hade duschat när jag kom hem. De hade inte ens klippt sig så det blev lite ändrade planer för mig. Målade naglarna lila, I like. Blev inte den svarta klänningen, för den kändes obekväm. Och så hoppade rosetten nästan av, och axelbanden var så tunna att jag var rädd att de skulle gå av. Jag kände att det var bättre att ta på mig något som jag kände mig bekväm i, annars skulle jag inte ha något kul. Det blev till sist den lila klänningen, men den matchade snyggt som tusan till naglarna och lila partyväskan.
Bussen var försenad men till sist kom vi hem till Hannes lägenhet vid Lillåstrand. Käkade kyckling och pasta. Det var jag, Tommy, Hannes, Pelto, Krister och Kevin. Riktigt trevligt hade vi. Jag körde på drinkar med vaniljvodka och lime, ingen fin kombination men ändå. Killarna spelade Wii.
Vid 22:00 gick vi till Klaras. Blev stannade av polisen på vägen eftersom Hannes drack öl. Trodde det skulle vara massa kö men gick väldigt fort. Inte mycket folk vid baren heller, riktigt skönt. Träffade Esa, Marie och Sara. Mys. Drack en massa limedrinkar, riktigt goda, fsat det vetetusan om de var nån alkohol i för jag kände mig då inte mer onykter efter fyra drinkar än vad jag gjorde när jag gick från Hannes. Men men, det var väldigt trevligt, stod ute på terassen på tolvslaget.
Hemgång med 01:28-bussen. Massa folk, men vi fick sittplats i alla fall. Vi var nog ungefär lika dragna båda två, men det var fint.

Tisdag, nyårsdagen: Vaknade vid 11:30. Lät Tommy sova eftersom han var bakfull. Själv mådde jag prima, vilket jag är väldigt nöjd med med tanke på att jag söp en del ändå. Blev i alla fall en slappardag med massa bakfyllegodis på kvällen. Kollade på I now pronounce you Chuck and Larry med Tommy och Marcus, det var mys. Sen vart det sova ganska tidigt.

Onsdag: Upp tidigt idag med. In till stan till 11:00 eftersom jag skulle på vaccination. Gick till samma ställe som sist men det var ingen som kom och öppnade. Visade sig till sist att jag skulle en trappa upp, vilket ingen talat om för mig.. Tog kissprov, ingen graviditet här inte.. Sen sprutan. Gick på stan med Tommy sen. Köpte jeans och väska på Zara och sen gick vi och fikade på BaraVara. Jag åt fruktsallad och Tommy åt blåbärspaj. Múmsigt värre. Sen åkte han hem och jag gick till Åhléns eftersom det var ett tag kvar till bussen. Köpte en skjortklänning och en grön kjol som jag kollat på länge. Tyvärr missade jag bussen med ett par sekunder.. Nu är jag i alla fall på Stadsbiblioteket och ska till bussen nu. När jag kommer hem ska jag ut med Anna. Ciao!

 

15:00
Nu har jag äntligen fått lite mat i magen, som tur var fanns det mat kvar hemma; korv, kycklingbitar och stekt potatis, kombinerat med tomat och paprika, mumma.
Tiden tog ju slut på bibblan så får fortsätta min "nyårskrönika" nu.

Av 2oo7 minns jag:
- Stockholmsresor. Shoppingresor, shower, tvinspelningar.
- Kroatien. Med familjen, Conny, Viktoria & Carolina, farmor & farfar samt Tommy.
- London. Underbart att åka bara Malin & Tommy.
- Anniversaries. Vi har varit duktiga på att fira varje månad den femtonde. Mys på det!
- Shoppingspree's. Har nog aldrig köpt så mycket kläder som i år. För att inte tala om skor!

Finns massa mer att minnas, men detta är nog det mest minnesvärda. En mer fullständig bild av året kommer på bilddagboken inom kort, http://dendarmalin.bilddagboken.se

 

 

17:48
Har varit ute med Anna. Vi var ute i ungefär en timme och det var riktigt skönt. Tog en massa bilder som snar thamar på bilddagboken. Borde ta sig ut på promenad oftare. Det är ett av mina nyårslöften. Några andra är att jag verkligen ska ge mig tid att träna mer, sluta äta en massa onyttigt och att ha jäkligt kul under 2oo8.
Har lagt upp alla bilder som får representera mitt 2oo7. Gick väldigt fort med tanke på att det blev många bilder.. Väntar nu bara på att ladda upp dagens och nyårsbilderna.
Mer ikväll blir det att städa. Och så ska jag kolla lite film och sånt där.
Imorgon blir det körlektion och sen förhoppningsvis pulkaåkning med Anna.

 

19:52
Självklart har jag inte ens börjat med städningen än, men du vet, man måste liksom vara på rätta humöret och det är jag inte än. Jag måste vara totalt uttråkad. Och jag har faktiskt fortfarande saker att ta itu med på datorn. Men snart så. Då blir det storstädning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0