Killing me softly

080124 Torsdag

19:03
Igår var det en lite knepig dag.
Började med s-block. Fick kolla lite på guldbaggegalan. Borde börja kolla på alla såna där galor för det är så trevlig när folk vinner, hehe. Sen höll vi på med grupparbetet. Sammanställde enkäterna och Lina och Linnea fick göra diagram och sånt medan jag och Hanna skulle fundera på redovisningen. Det hela slutade med att Hanna och jag mest satt och glodde in i väggen och socialiserade med lärarna, det gillar vi!
Sen engelska. Grammatikskit. Tråk. Började må dåligt. Var helt slut, hade varit det hela dagen men då fick jag huvudvärk och sånt bajs också.
Struntade i matten efter att ha frågat Lasse om vi skulle ha genomgång, vilket vi inte skulle. Mådde ju inget bra så då skulle jag ändå inte kunna jobba något bra.
Åkte hem till Tommy istället. Det var mys. Vi gick till Ica och köpte gottigotti. Kollade på tv och grejs. Kollade på handbollen, sjukt spännande!Jag hade gett upp hoppet men så gjorde Spanien bort sig och Sverige kunde sätta ett vinnarmål, YES! Sen kollade vi på Shawshank redemption och avslutade kvällen med Fråga Olle. Mysmys.
Idag övade vi med ensemblegruppen. Gick bra. Jag är dock sämst på att klappa och greja. Well.
Hade MUKO. Låtsades att vi presenterade program i aulan. Var lite läskigt men det gick över förväntan med tanke på att vi inte visste något om våra låtar.
På lunchrasten fick jag stressa till sammarna och skriva ut en massa papper till Tommy. Blä.
Fattade återigen på GEMU:n och det är så otroligt skönt.
Klassråd. Tommy fick vara med eftersom hans buss inte gick på ett tag. Snackade lite om arbetsmiljö- och säkerhetsveckan vi ska ha vecka 7. Ska åka till stockholm för att titta på säkerheten i operahuset, ska bli riktigt nice. Och lärarna är så snälla att de ger oss tid att gå runt själva i Stockholm, wei.
Så s-block igen. Finslipade powerpointen och fixade till redovisningen. Nu känns det bra. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag.
Efter skolan stannade jag kvar en stund och spelade piano. Sen gick jag till Haga och hade vattenträning. För skönt!
Nu blir det Sverige - Tysklan, YEAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0