Too late to apologize

080111 Fredag

12:09
Har blåst som tusan inatt. Inte ofta jag brukar höra att det blåser, eftersom jag bor i källaren. Båda soptunnorna hade åkt i marken och boben låg ute på gräsmattan. Tror att det har lugnat ner sig lite nu i alla fall.
Alltså hemma idag också, det var ju lika bra. Är inte helt frisk än, men i alla fall såpass att jag kan jobba i helgen. Det jobbigaste just nu är att man blri så torr i munnen så att man måste dricka om nätterna, men det kan jag stå ut med. Feberfri och inget ont i halsen längre i alla fall. Nice.
Fick avi om att hämta ut mitt körkort idag, YES! Nicenice. Får åka in och hämta ut det i stan, lite störigt, men ja. Får vänta tills mamma kommer hem om jag ska köra in, annars kan jag ju i och för sig ta bussen. Kanske man lika gärna kan göra, har liksom inget vettigt för mig idag ändå.
Dagens agenda ser ut såhär; slappa, diska, tvätta, städa, hämta ut körkortet, laga mat. Bara för att vara sysselsatt. Möjligen också gå iväg med sopor och panta. Yes, jag har att göra idag. Tänker till och med försöka snygga till mig lite, då brukar jag känna mig friskare också. Ja, så då blir det bad med inpackningar och grejer och sen göra sig iordning och sånt. Fint blire.
Snart är förhoppningsvis Desperate Housewives klart! Kommer ligga och kolla igenom hela säsongen på bara någon vecka, lätt. Började kolla på första säsongen hos Tommy för nåt år sen, men blev liksom inget mer emd det så nu ska jag kolla om från början. Mys på det.
Nejfan, ska man hinna med nånting idag är det bäst att sätta igång. PUSS!


14:51
Nu har jag varit i stan och hämtat ut mitt kära körkort. Tog 13:29-bussen in och hann med 14:08-bussen hem. Det är bra gjort tycker jag. Jag ser ut som en ekorre på körkortet, håret är så ljust att det knappt syns och pupillerna är så stora att mina ögon ser svarta ut. Gick jag på nånting då, tro? Nej, men jag är faktiskt nöjd med bilden, den är inte för hemsk i alla fall och hundra gånger bättre än på leget.
Nu ska jag laga lite mat. Tjosan.

16:28
Nu har jag varit iväg med återvinning och pant. Träffade Cissi, hon gratulerade mig till körkortet. Efter återvinningen gick jag till Ica med panten och fick ut 24,50. Träffade Sara och Chatarina och pratade en stund.
Nu har jag även diskat. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu, kanske gå ner och lägga mig framför tv:n.

17:39
Kollat lite på Desperate Housewives. Ljudet ligger lite före, störande. Men kan bero på min cpiga DVD.
Lena ringde nyss. Ska vara barnvakt åt Linn och Petter imorgon. Mys på det. Vi skulle få pizza och grejer, nice. Tommy och Marcus blir mitt sällskap. Mycket trevligt kommer det bli.

18:25
Mamma kom hem med en påse från Oriflame. Hade glömt att jag beställt, visste inte ens vilka produkter som var mina, haha. Men det visade sig vara 150 kronors värde i daily scrub, två ansiktscremer, ett lipgloss samt ett concealerstick. Sånt gillar vi.
Ikväll blir det tacos och Let's Dance.

21:14
Min favorit i köket efter vitlökspeppar'n är lätt popconrmaskinen. Visserligen måste man vara med hela tiden för annars sprutar den ut en massa popcorn på golvet, och förvisso kan man knappt salta dem eeftrsom man inte använder någon olja, men PUSS på den ändå, för det är GOTT! Och nyttigt. Det är ju liksom inga tillsatser, bara de där små majskornen. Det är finfint. Och så har man ju en liten skål som man ska hälla i dem i så man inte har i för mycket, och det blir perfekt mängd. Sånt gillar vi!
När man kollar på Let's Dance så får man lust att dansa. Jag skulle nog inte våga ställa upp för det är tamejsjutton svårt att hitta en person som är stelare än jag. Men det lär vara sjukt kul i alla fall. Danskurs nästa?

22:00
Så typiskt att det skulle bli tillfälligt avbrott just när Karl Petter skulle dansa, han är ju min favvis liksom. Som tur är var de schyssta nog att  visa dem igen, bra där! Ingen som åkte ut idag, det var ju bra ändå. Jaja.
Nu måste jag ner och hänga tvätten. Fick tvätta om den eftersom min julklappskofta luddade av sig på alla kläder. Well. Så blir det DW och sova. Och ringa Tompa, PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0