Hälsmärta

080113 Söndag

18:48
Var enormt skönt att köra bilen själv till jobbet igår. MUMS!
Var inte alls mycket folk på jobbet. Stod i disken hela dagen och softade. Skulle visst ha börjat 13:00 men är det ingen som säger något så kommer jag 12:00.
Efter jobbet kom Tommy och mötte mig på parkeringen. Han fick köra hem. Var bara hemma och hämtade Marcus och sen åkte vi upp till Baastads. Jättemysigt att vara barnvakt åt de små krabaterna. Petter var hur glad som helst och inte alls sådär blyg och kinkig som han var förr. Han sprang bara runt hela tiden och ville inte sova. Vi andra käkade pizza, men han ville inte ha sin välling. Vid 20:45 fick jag honom äntligen i säng och sen var det lugnt hela kvällen. Linn och Marcus spelade playstation hela kvällen och Tommy och jag kollade på Sagan om konungens återkomst. Mycket trevlig kväll men blev jobbigt att sitta uppe hela tiden så till sist lade jag mig och sov i Tommys knä. Vaknade när Lena och Per kom hem vid 02:00.
Åkte hem och la oss. Somnade nog nån gång efter 03:00. Mys på det.
Så idag började jag jobba 13:00 så Tommy och jag beslöt oss för att spendera förmiddagen på IKEA. Köpte en massa flytta-hemifrån-grejor. Blev galgar, vitlökspress, spatlar, måttsatser, potatisskalare, pizzaslicer och massagegrejsimojs. Mycket bra.
Inget folk på jobbet idag heller. Skönt. fast det blev segt. Bara en kvarts rast eftersom jag bara jobbade fem timmar. Funkade bra det med.
Nu är jag trött och jag har väldigt ont i min häl. Vet inte vad jag har gjort men jag hoppas det går över snart.
Nu ska jag väl ta mig något att äta och sen blir det tidigt till sängs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0