Sweet Lorelei

Lördagen den första september nollsju

Elvaochsexton:
Jag vaknade typ kvart över sju imorse. Det är deprimerande att vakna så tidigt på helgen. Jag var inte särskilt trött så det skulle inte gå att bara somna om, utan jag fick sätta på Gilmore girls och somna till det. Sen vaknade jag av att mamma kom in med kläder och nästa gång av att Marcus kom in. Ge tusan i mig när jag sover, säger jag bara.
Fanns typ inget att äta när jag skulle äta frukost, så det fick bli mannagrynsgröt med sylt. Jag vill inte äta det för jag måste ha så mycket sylt till, annars är det äckligt. Var nästan slut på jordgubbssylten så jag fick öppna en ny hallonsylt också. Damn it.
Idag blir det jobba. Igen. Har inte haft en ledig helg sen i mitten av juli, wehey. Undrar vad jag får i lön den här månaden? Ska bli fun to see.


Artontjugotvå:
Var helt okej att jobba idag. Mycket folk. Känns att jag riktigt kommit igång nu, behöver knappt fråga om hjälp längre och det är väldigt skönt. Ska jobba nästa helg också. Och så frågade Hanni om jag ville jobba lite vardagar också, så förhoppningsvis så får jag jobba lite mer än bara helg. Alltid bra med pengar.
Jag har varit sugen på ostbågar i flera dagar nu så idag tänker jag faktiskt unna mig det. Ska bara sitta hemma och gotta mig och kolla på Gilmore girls. Mamma och pappa ska på stallpub men jag vill inte följa med. Vad ska jag göra där liksom? Jaja. Blir nog en skaplig kväll.


Tjugofyrtionio:
Mmh, har ätit en underbar middag bestående av hasselbackspotatis och baconlindad kycklingfilé. Sjukt gott.
Tror att jag har löst problemet med Tommys födelsedagspresent. Bara att vänta och se om det kan bli så, gud vad roligt i så fall!
Nu ska jag gå ner till mig och kolla på mitt älskade Gilmore Girls och äta ostbågar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0