Overload

Måndagen den tjugofjärde september nollsju

Elvatrettioåtta:
Jag gillar inte den här dagen. Buh.
Åkte till skolan extra tidigt för att gå på mattestuga men jag fattade ingenting. Jag förstår alla genomgångar men jag förstår inte när de hamnar i ett lästal. Jag fattar liksom inte vad de vill att jag ska göra. Blää..
Sen engelska. Skulle plugga till provet men det är så sjukt mycket glosor att jag inte orkade skriva ner dem alla så jag satte mig och översatte hela texten istället för då fick jag in orden i sitt sammanhang och kan förhoppningsvis lära mig dem då.
Ska plugga engelska och matte nu fram till skolfotot. Björk har jag äntligen skrivit klart så det är en sak mindre att göra. Måste plugga sång, ensemble och piano också. Förstår inte hur jag ska hinna med allt den här veckan. Knappt att jag hinner med att gå iväg och simma liksom. När ska jag leva?
Ska försöka plugga matte ikväll också, får sitta med mamma. Kuljul liksom..
Imorgon ska jag i alla fall gå på Supersugen med Tommy, det blir kul! Och på onsdag jobbar jag mellan fem och tio.

Artonnollett:
Jag har varit så duktig och pluggat matte och engelska idag. Jag är så bäst. Var riktiugt kul på teatern idag också, som alltid.
Är väldigt trött nu. Blir väl att lägga sig tidigt som vanligt. Vi får se vad som sker. Slipper i alla fall plugga. Ska dock kolla upp min nya låt.


Tjugoetttjugotre:
Det var då själva tusan att man inte ska hitta den där låten. Har letat på YouTube och Stadsbiblioteket, men icke. Det bästa jag kunde hitta var någon nisse som spelade flöjt eller något ditåt, då kan jag i alla fall lära mig tonerna. Sen att jag har världens sämsta noter som jag inte ser något på är en annan femma. Har i alla fall övat på Body and Soul till MUKO:n och Don't let the sun go down on me till ensemblen imorgon. Goodie.
Var iväg och handlade förut. Jag är duktig säger jag ju. Åt för många toasts till kvällsmat och kollade på Idol. Jag vet inte vem jag tycker ska åka ut, alla var ju bra. Fast jag vill i alla fall att Knut, Sam, Christoffer och Daniel ska gå vidare, men det spelar inte så stor roll sedan. Christoffer och Sam har helt enorma röster i alla fall, jag fick gåshud. Resten var också bra, men de var lite mesiga tycker jag. Jaja. Jag får se om jag orkar kolla på utröstningen ikväll, jag får ju ändå reda på resultatet i skolan imorgon.
Ska i alla fall läsa lite VeckoRevyn, som jag har börjat prenumerera på by the way, och kolla på Gilmore Girls, like always.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0