Lambeza

Tisdagen den fjärde september nollsju

Nollniotjugofem:
Jag vaknade före klockan imorse men var ändå jättetrött. Blev ännu tröttare när jag kollade ut genom fönstret och det var helt grått. Mupp.
Känns inte stabilt att behöva komma en timma för tidigt till skolan men muppbussarna går ju som de gör. Damn. Och inte var skolsyster här heller. Mupp. Och inte fungerar skrivaren. Ännu mer mupp.
Ska ha ensemble sen. Roligt värre. Typ bestämma låtar till konserten antar jag. Sen kulturhistorisk fördjupning. Hoppas vi inte gör nåt jobbigt för det orkar jag inte.
Efter skolan ska jag iväg och simma, ska bli skönt. Har världens träningsvärk från igår men i alla fall.



Sjuttonnollsju:
I love ensemble det här året! Vår konsert kommer bli så grymt bra! Jag, Anna, Anton, Emma och Hedi blev tilldelade låten Morgonstund, du vet den där instrumentala som är typ lite klassisk och som var med i tvättmedelsreklam för ett tag sen. I alla fall så ska jag och Emma spela piano på den och det ä rfaktiskt riktigt kul, tror den kommer att bli grym nästa gång då det blir cello, saxofon och klarinett på den också. Wei.
Var stört skönt att simma. Simmade i ganska lugnt tempo i trettiofem minuter. Pallade inte att räkna hur många längder jag simmade, det spelar liksom mindre roll. Tog god tid på mig i duschen också, det var verkligen avslappnande. Det behövs väl antar jag.
Träffade Anna på bussen hem, love! Vi vill åka till Stockholm, JATACK!
Har varit duktig idag ich satt på en diskmaskin och en tvättmaskin och när mamma kommer hem ska jag iväg och handla. Det behövs.
Imorgon har jag bestämt att jag ska åka hem till min babe och leka. Har ju inte sett på AFV på länge liksom, haha. Har bestämt att jag inte ska gå på pilates på onsdagar för jag vet att det bara kommer att bli krångligt och då blir jag inte peppad så jag går på bodybalance på måndagar istället. Det blir säkert bra. Yes.



Nittonochfjorton:
Åh, jag tror jag är världens bästa flickvän just nu, haha. Har fixat så himla bra.
Ikväll blir det mys med mamma och Idol. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0