Aliababa

Måndagen den tredje september nollsju

Fjortonochnitton:
Idag har det varit en trevlig dag. Först fick jag sällskap på bussen av min gows och så lyckades jag hinna med sexton också. Sen satt jag, Camilla, Erik och Gustav Danielsson och skrev en spökhistoria på engelskan. Sen lunch. Så var det långt kvar till idrotten så då ville vi gå iväg till Willys. Det var jag, Sofie, Mahja, Linnea Werme, Franz och Hannes. Vi kände oss lite för smala liksom, så vi köpte massa gott. Jag köpte tre chokladbollar, bara för att det var tre för elva, en Fruxopåse och en Cola. Men hördu, jag tränar ju nu vetdu. Tyst. Sen hade vi kondition på idrotten, som vanligt. Tre stationer; en med intervaller, en med hinderbana och en med doppboll. Det kändes riktigt bra faktiskt, känns fint att träna.
Och nu sitter jag här och väntar på att få gå iväg till teatern. Ska bli funny.



Artonnollsju:
Stört att vara hemma såhär sent men har man teater till tjugo över fem så har man. Men vi har verkligen stört roligt, jag skrattar ihjäl mig varje gång. I love you guys! <3
Känns skönt att ha alla läxor avklarade. Förutom till MUKO:n. Ska läsa en text men jag vet inte vad jag ska läsa för text. Lika bra att ta en svensk. Helst en som ingen hört. Funderar på Järnspöken. Vi får se.
Imorgon börjar visst kören igen. De har döpt om oss till Open Doors. Jag är ärligt talat inte så peppad. Jag vill hellre träna. Finns säkert någon annan kör jag kan vara med i annars. Pallar liksom inte alla pensionärer. I så fall börjar jag hellre i någon av torsdagskörerna, gospel vore inga fel. Men vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0