Hjärta på teater

Måndagen den tionde september nollsju

Artonochnitton:
Åh, hjärta på måndagar fast ändå inte liksom. Var inte så pepp att gå upp imorse när det var grått som jag vet inte vad ute och veta att man åker till skolan en timma för tidigt. Var hos skolsyster. Gick bra, fick en tid hos skolläkaren på tisdag nästa vecka. Yay, snart remiss till ortopeden!!!
Sen engelska. Först var vi i riografen och kollade när Lina, Hanna, Simon och Hannes gjorde sin redovisning av spökhistorier. Sen renskrev vi vår historia och sen jobbade jag lite med boken.
Sen idrott. Visst einte riktigt vad jag ville göra, hade tänkt gå ut och jogga men pallade inte så jag var med på innebandyn fastän jag hatar det. Men det var faktiskt jättekul!
Sen gick jag, Malin Hansson, Jenny, Karolina, Franz, Johan och Kristofer till Willys och köpte lite gottigott. Åh, måste sluta med det.. Not.
Sen teater. Hjärta på teater alltså, vi har föööör kul! Speciellt när jag, Filip och Andreas hade improvisationer, hjälp vad roligt vi hade. Lite frierier och sånt, haha. Love you guys!
Sen åkte jag hem med mamma, Madde och Cissi.
Skulle ha varit sekretariatsutbildning men det blev framflyttat.
Yeah, imorgon är det bio!


Nittontrettioett:
Jag är mätt. Lövbiff och klyftpotatis, det gillar jag.
Ikväll ska jag skicka lite mail till mina lärare och sen ska jag kolla på Gilmore Girls. Hjärta på det också. HJärta på allt liksom. Nästan.
Imorgon är det hjärta på hela dagen tror jag. Först har jag ensemble och det gillar jag! Har mina noter framför mig nu till och med. Måste kolla upp dem.. Det får Patrik fixa med.
Sen har jag Kulturhistorisk fördjupning och det är inte så farligt. Man lyssnar mest på musik faktiskt.
Sen går jag och simmar i någon halvtimma sådär. Sen ska jag ta extra tid på mig att göra mig iordning fö rman måste vara fin på kvällen.
Sen är det körlektion, och ska försöka hinna med att boka klipptid innan det.
Efter körlektionen ska jag och Tommy gå och köpa biljetter till Shrek 3 och så äter vi innan filmen. YEAH! Sen hem till mig och gowsa lite. (: Hjärtahjärtahjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0