Take it easy

Torsdagen den sjätte september nollsju

Nittontrettiosju:
En helt okej dag i skolan igen. I love Es2!
Jag och Tommy åkte med pappa in till hans jobb. Sen lämpade jag av Tommy på busshållsplatsen och så cyklade jag till skolan. Tog typ tjugo minuter, men det var rätt skönt faktiskt.
Sen hade vi MUKO. Gjorde massa röstövningar och sen fick vi läsa våra texter. Det kändes bra faktiskt.
Sen cyklade jag, Sofie, Elin, Lina och Samantha till Willys och köpte tjockis. Gött.
Sen GEMU. Snackade kvintcirklar och ackord och grejs och jag tror att jag fattade en hel del idag. Men det vore grymt mycket lättare om man hade ett piano framför sig.
Sen var det dags för den stora cykelturen. Vi hann inte längre än till Björkhaga innan första olyckan skedde. Anton och Matzie krockade så Antons cykel gick sönder, men Johan lyckades fixa till det på nåt sätt så sen cyklade vi vidare. Tog oss helskinnade fram till Ekers kyrka. Världens minsta kyrka eller nåt, hu rliten som helst. Johan försökte förklara en massa kristna grejer men jag och Hanna var inte så seriösa, men det behöver man inte alltid vara. Mitt där inne så hör man bara ett högt "mjaaaaau". Först trodde vi att dte var någon som skämtade med oss men så visade det sig att det faktiskt var en katt som hade kommit in.
Sen cyklade vi hem igen. Jag satte mig vid pianot och övade på läxan innan jag drog till Haga. Då var det vattenaerobics, jobbigt idag, men det gillar vi.
Sen cyklade jag upp på stan och lämnade cykeln till pappa. Sen gick jag på H&M en stund och så kollade jag runt på olika friseringssalonger. Jag ska klippa och slinga mig på Huvudsaken tror jag, det verkar prisvärt. Typ sex-sjuhundra för båda. På Zodiac kostade det över tusen spänn, ovärt.
Träffade Anna och Linnea Palm på busshållsplatsen. Åkte med dem hem i Bettans bil.
Ätit lite mat nu. Sen blir det Idol och sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0