Påskdagen

080323 Söndag

19:05
Det var riktigt trevligt igår, vi spelade flera omgångar av spel.
Däremot gick det väl sisådär med vår chokladpudding. För det första så blev det lite mer än vad vi tänkt, eftersom Mia hällde i all blanding i skålen där jag hade den resterande chokladen så jag var tvungen att ta ett halvt paket mjölk till. Sen fick det inte plats i kylen så vi ställde ut den på trappen. Bara det att det var ganska kallt och vi var så mätta från all annan mat så vi kom på att den stod ute vid tolvtiden kanske. Då var det chokladpuddingsversionen av slush-ice. Not so fresh. Den ställde vi i alla fall in idag så den har fått tina upp sig lite. Får se hur den smakar sen.

Idag har vi åkte skidor, nästan allihopa. Jonas jobbade och pappa är ju rädd för att skada sig till marathon. Men resten åkte, plus Pontus och Åsa. Det var strålande väder så idag har man allt fått lite solbränna i ansiktet. Satt i någon timme i Askeland när vi grillade korv och bara stekte. Det var puss.
Nu på kvällen har vi varit uppe i sporthallen och bowlat. Annalina hade en jäkla dag och var långt före oss andra, men hon klådde mig bara med en poäng i andra omgången. Det är kul att bowla, men det görs väldigt sällan. Det är ju så dyrt. Blir faktiskt nästan bara när vi är här uppe.
Ikväll blir det god mat och mera spel. Det är "Med vilda gester" vi spelar, det är ett jättekul charadspel. Love Oscars lama, haha.

Imorgon ska vi åka hem. Blir till att åka tidigt för vid ett eller två ska vi vara hos farmor och äta påsklunch. Men fy va kul vi har haft här, puss på Idre! Och till alla andra; PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0