We were young

080306 Torsdag

22:09
Drömde samma dröm fast i tre olika versioner inatt. Alla tre gick ut på att jag vaknade på morgonen, var sen, glömde saker, missade bussen. Stressad, jojomän.
Pluggade s-block innan första lektionen, jag är så bra.
Gjorde min redovisning på MUKO:n och det gick jättebra. Väldigt skönt. Vi började planera vårt akustiska projekt. Jag, Elin, Karin Österberg, Simon Tärnqvist och Janna ska spela på dagiset Fasanen. Jag tror det kommer bli skitkul, har alltid velat göra konsert med barnlåtar. Har filat lite på arr till en Svingelskogen-låt.
Sen var det GEMU. Satt i ljudteknikssalen, så himla bra. Inte för att det gick särskilt mycket bättre, men man kan spela piano, hehe.
Så var det s-block. Vi pratade bort halva lektionen, vi hann knappt göra hälften av allt som vi skulle ha gjort vilket gjorde att vi får läsa ikapp hemma. Not so pepp.
Sen gick jag till Haga och hade vattenaerobics. Det är så himla skönt, det är ju 34 grader i vattnet. Inga fel.
Kvällen har spenderats med matteboken, fyfan. Jag fattar vad mamma säger men jag får det ändå inte att gå ihop när jag väl ska göra själv. Men förhoppningsvis så vet jag lite mer nu än jag gjorde innan.
Fick inbjudan till stor födelsedagsfest idag. Det är Malin Mellberg på jobbet som fixar med tre andra tjejer. Det är typ 200 pers inbjudna, förhoppningsvis känner man någon mer än bara de från jobbet. Blir förfest på Wobbler och sen utgång på Klaras. Jag är jävligt pepp. 200 spänn för välkomstdrink, plockmat, inträde och garderob på Klaras, det är det ju värt. Fatta festen. Kulkul.
Nej, nu måste jag gå och lägga mig. PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0