Don't need to see the sun to know it shines on me

080319 Onsdag

10:42
Grymt skönt att få sova tills man vaknade av sig själv. Över en timma innan klockan, yes!
Har badat. Det är så skönt. Fast tvättade inte håret, vill få det att vänja sig vid lite längre tid mellan tvätt. Vill inte behöva snylta på deras duschar varenda dag i Idre, hehe. Men blött och uppsatt funkar fint.
Idag ska jag i alla fall in till stan. Sätta in pengar på banken, leka med bubbi, äta en bit mat, köpa en klänning och leta present till Marcus. Har alltid tänkt att jag ska köpa persent på Partaj efetrsom det finns en massa Simpsonsgrejer där, han är tokig i dem, men jag vet inte om jag orkar åka dit ut idag igen. Hade tänkt göra det innan jobbet någon gång men har glömt bort det och nu jobbar jag inte igen förrän hans födelsedag och det känns lite för sent då. Men något kul ska vi väl hitta, annars blir det en sväng ut till Marieberg ändå.
Får se om jag orkar pallra mig iväg till biblioteket nu innan jag drar till stan också. Borde egentligen göra det, ska ju bara äta frukost. Och det är ju en och en halv timma kvar tills bussen går så man kan väl lika bra passa på. Ska först och främst leta efter någon kul ljudbok, typ Sune, som vi kan ha när vi åker upp till Idre. Vi brukar alltid lyssna på Markoolio och Sune i bilen, det bara blir så. Det är kul och hela familjen tycker om dem, till och med pappa, haha. Vi är söta.

18:10
Precis som jag publicerade första inlägget så ringde Tommy. Han hade fått sluta tidigt, så jag fick pallar mig in till stan en timma tidigare än planerat. Tur att jag gick upp en timma tidigare också då. Fick skynda mig att hänga en tvätt, hade ju lovat mami. Hann dock inte äta frukost så jag var rejält hungrig när jag kom in till stan. Tommy var också hungrig så vi åt brunch på pizzerian på Näbbtorget. Det var nice.
Sen blev det biblioteket. Lånade två Sune-ljudböcker. Sen satte jag in pengar på banken; 700 till sommarkontot och 850 på visakortet. Så köpte jag "klänningen" på Gina, har "sytt om den nu. Träffade Anna och Rebecca, finfint serru. Så köpte jag lite filmer till Marcus, så himla svårt att köpa till honom och man blir ju ruinerad på Simpsonsprylar..
Sen skulle vi prova att gå springa till konserthuset för att t abussen därifrån men missade den såklart. Tänkte sen gå till södra stationen för att ta 504:an, men den var så sen att vi lika gärna kunde gå till resecentrum och ta 522:an. Så det gjorde vi och vi kom prefekt.
Nu på eftermiddagen har vi haft lite mys hemma. Spelade poker en stund och sen kollade vi på Balls of steel, alla tre. Åt popcorn och hemgjord glass, mums!
Nu blir det väl typ.. chill.

19:49
Yes, nu har jag dammsugit mitt rum. Fattar inte att det kan bli så dammigt, jag dammsuger ju inte sååå sällan.. Eller.. Det kanske jag gör.. Men det känns som att jag dammsuger jämt. Men nu är det gjort i alla fall. Men det ser ändå stökigt ut på mitt rum, det går inte att få fint. Blä.
Jag passar på att sitta här en stund, min käre pojkvän ligger däckad i sängen. Ska väcka honom sen. Hoppas han blir lite piggare, annars är det tråk. Haha.
Imorgon har jag massvis att göra;
- Slänga alla sopor
- Städa toaletten
- Dammsuga övervåningen
- Packa all småskit som ska med
- Köpa färdgodis (såklart!)
- Plocka ur diskmaskinen
Ja, det blir en massa att göra. fick en ny VeckoRevyn idag, tror jag ska spara den tills imorgon. Fast jag får se. Det är ju ändå mörkt när vi åker, jobbigt att sitta med lampan. Och så har jag ju faktiskt en pocket att läsa. Let's see..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0