I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

080316 Söndag

19:02
Igår var det, som sagt, jobb. Var lagom mycket folk. Stod på Nelly's.
Efteråt dorg jag och Tommy en sväng till Coop. Köpte cola och ostbågar av Linn.
Sen hem och åt mat med familjen Baastad. Petter var på bushumör. Marcus lärde honom att slåss med jongleringsbollar. Så himla söt, bilder kommer sen.
Så drog jag och Tommy till Wikströms. De hade bullat upp med två skålar chips, en bunke popcorn samt en skål med chilinötter så våra ostbågar var rätt överflödiga. Gudars, så vi åt! Kollade såklart på Melodifestivalen. Tycker inte att Charlotte skulle vinna, men det går väl an. Det är en helt okej låt. Vet egentligen itne riktigt vem jag hade velat skulle vinna, men typ Sanna Nielsen eller Rongedals. Eller BWO.
Senare på kvällen skjutsade jag hem Baastads. Det var sjukt dimmigt ute, jag såg ingenting knappt. Var läskigt att köra. Som tur var så var det ju ingen trafik knappt. Men ändå.
Sen mys med baby. <3

Idag var det ju jobb igen. Skjutsade först Tommy till sjukhuset så han kunde ta sig hem med bussen. Var ungefär lika mycket folk som igår tror jag. Stod först i lobbyn och sen i disken. Skönt.
Var helt knäppt, jag kände mig jättekissnödig hela tiden. Trodde nästan att jag fått urinvägsinfektion men det gick över sen. Good.
Ikväll blir det till att göra lite toast och kolla på tv. Och så måste jag tvätta kläder. Har hur mycket som helst som behöver tvättas. Allra mest jobbarkläderna, jag får spö imorgon om jag är skitig, hehe.
Snart är det Idre!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0