Så säg, varför rodnar Cecilia Lind?

080307 Fredag

15:24
Yes, äntligen fredag!
Gick så himla dåligt på sången imose, fattar inte varför. Går jämt sämst där. Fick ny låt i alla fall; En borde inte sova.
Drag på kören, övade nästan bara Bli vår gäst. Den är kulig, hihi.
Soft på pianot, slapp spela eländet i häftet. Fick välja en visa att kompa istället. Jag tog Brev från Lillan. Den blir nog med på akustiska projektet.
Jobbade en massa på matten också, jag är så bra. Ligger inte lika mycket efter längre. Har inte fått tillbaka provet än, men jag är 99,9 % säker på att jag fått IG så jag är inställd på omprov på onsdag.
Körde nån konstig blandning av dans och kampsport på idrotten idag. NIA hette det visst. Det var väldigt udda men väldigt kul också.
Idag blir det väl till att plugga till matteprovet, annars inte mycket. Let's Dance ikväll. Sängen tidigt kanske.

16:22
Jag måste säga att jag tycker att det är lite kul med Risbergskas nya gossipgirl. Man behöver ju inte ta det på så himla stort allvar.

21:38
Jag skulle ha pluggat matte idag, men jag kan väl säga som så att jag sov i tre timmar istället. Det var sjukt skönt. Drömde en massa konstigt igen. Det är kul att drömma. Fast jag är liksom fortfarande trött.. Jaja.
Vill ha lite popcorn nu tror jag, hehe.

22:57
Nu har jag varit duktig ändå. Gjorde lite popcorn och pluggade matte innan utröstningen i Let's Dance. Blev en hel del gjort. Hoppas jag blir godkänd, annars blir jag tokig!
På tal om Let's Dance; nu är det ju verkligen sådär jobbigt att man vill ha kvar alla. Fast samtidigt så känns det ju å som att det inte spelar någon roll vem som åker för man tycker om de andra lika mycket. Matte och Carin fick lämna idag. Ska jag vara ärlig är det nog mer Carin jag hejat på, för hon är så snygg och cool. Matte är liksom bara.. en snickare, som jag inte haft någon relation till tidigare. Självklart är det Karl-Petter jag hejar på mest nu. Resten hejar jag också på, men jag vill verkligen att Karl-Petter ska vinna, han är så jäkla skön och okonstlad. Puss på honom!
Nu blir det sova och Djävulen bär Prada.
P.S. Sista Harry Potter i mobilen nu, yes. D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0