Believe me when I say I love you

080314 Fredag

14:10
Ja, det är väl lika bra att börja med att berätta om Risbergskafesten igårkväll.
Helt enkelt så satt jag och pluggade matte till typ klockan nio och sen åkte jag in till stan. Alla jag pratat med sa att de skulle komma dit vid halv tio, men när jag kom dit halv tio så var det typ bara Kajsa Detlofsson där. Jag ba okej.. Var liksom helt tomt, jag var människa nummer 21 på plats. Fast de var lite mys ändå, jag, Kajsa och Mouna i trean satt och snackade lite. Efter en stund kom det i alla fall lite mer folk, bland andra Simon Tärnqvist och Pontus. Vi tre satte oss vid ett bord och hngde där halva kvällen, drog i oss en massa alkoholfri cider. Simon var för snål för att betala 20 spänn för att få ut sitt leg som han dumt nog hade glömt i garderoben. Men det var faktiskt kul, fastän det var så lite folk just då. Vi snakcade och hade trevligt och det kom lite annat folk och hängde. Vid elva kom typ allt folk och då vart det packat kan jag lova. Folk var fulla som ägg men glada för det. Det dansades och sånt men jag som var nykter tyckte att det var måttligt kul. Jag drog vid halv tolv, kändes inte som någon mening med att vara kvar. Ville också dricka egentligen men hittade ingen förfest. Men orka älta, det blev som det blev och jag hade trevligt ändå. Bilder kommer förmodligen upp ikväll.
När jag kom hem satte jag mig och försökta kolla matten lite mer men det gick fanimig inte. Somnade väl vid halv ett.
Var ändå inte så himla död imorse, det gick bra.
Gick sådär att sjunga. Höll på att tappa rösten igårkväll för att det var så högljutt och när jag komi vissa tonlägen så gjorde det ont som satans i halsen, men när jag sjöng min egen sång så gick det bra. Men ändå inte så bra som när jag övade hemma, jag fattar inte varför. Vad är jag rädd för liksom? Men gick betydligt bättre imorse än förra fredagen. Well. Fick ny låt, valde själv. Tog en låt från Bröderna Lejonhjärta, den där de sjunger om Törnrosdalen, kommer inte ihåg vad den heter men den är fin i alla fall.
Sen var det kör. Övade igenom de flesta låtarna tror jag. Fått lite koreografi till ett par låtar. Jag är fan sämst på sånt.
Slapp pianot idag eftersom vi hade matteprov. Men det är pianouppspel efter lovet och jag dör. Vill verkligen inte. Blä.
Kändes i alla fall som att provet gick riktigt bra. Det var två uppgifter jag inte gjorde, och resten kände jag mig ganska säker på. Det var bara G-uppgifter i stort sett så jag borde verkligen ha klarat det för det kändes asbra. Var liksom inte ens svårt. Men man ska väl inte ta ut något i förskott..
Åt så in i helvete på lunchen trots att jag egentligen inte är så förtjust i korvstroganoff. Men pizzasalladen var asgod och morötterna också.
Var jättekul på idrotten också. Vi körde fotboll, handboll och innebandy. Jag stod i mål hela tiden. På innebandyn fick jag ha en skitful dress, jag var inte hetast i stan direkt. Men skoj var det.
Nu väntar jag på att ha körrep. Ska väl typ kolla koreografin till Kör B:s låt. Så himla ovärt egentligen, men aah. Har i alla fall gjort Hair-analysen.
Ikväll blir det som vanligt mys med Let's Dance.

17:41
Efter körrepet kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till Ica Maxi och storhandlade. Det tycker jag om. Fast det var jobbigt, för jag var jättehungrig och kissnödig. Och allt såg så gott ut. Det är värdelöst att handla mat när man är hungrig. Men jag hittade jordens snyggast väska, en liten röd en för 79 kronor. Åh, jag är så nöjd. Den är min nya partypolare. Köpte en massa gotti tills imorrn. Ikväll får vi lövbiff och pommes. Jag köpte min lovely bearnaise som jag bara äter några gånger om året. Mumma på den.
När jag kom hem kollade jag banken för att se hur mycket jag fått i lön och jag får fan panik för jag fick bara 1300 spänn drygt. Det måste verkligen ha blivit något fel för jag har jobbat asmycket den här månaden, det har ju varit lov och allt. Även om de dragit full skatt så ska jag ha betydligt mer. Det här går ju inte. Måste verkligen kolla min spec imorgon. Måste ha fått någon annans lön eller så har de bara räknat fel eller nåt för det finns inte en möjlighet att det stämmer. Har jobbat 50 timmar och får ungefär 75 kronor i timmen. Det stämmer ju liksom inte. Får kolla imorgon i alla fall, men det känns ju inte så kul om jag bara får detta i lön. Men ja, det är ju inte mycket jag kan göra idag direkt. Kolla imorgon som sagt.
Är hur trött som helst just nu, funderar på att gå och lägga mig. Vore så himla skönt. Men först blir det till att lägga upp bilder på bilddagboken.

21:34
Nu är det paus i Let's Dance. Egentligen bryr jag mig inte så mycket om själva dansframförandet, det är mest försnacket som är kul. Jag vet inte vem jag ska heja på längre. Jag tycker om alla så himla mycket. Karl-Petter har ju alltid varit min favvo men, let's face it, han är ju inte den bäste dansaren. Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag nog att Tony och Tina borde dansa i finalen, och Danny ska åka ut i nästa program. Alltså borde Karl-Petter försvinna idag, men han är ju så charmig, så jag vill ha kvar honom ändå. Gah.
Funderar på om man borde passa på att städa lite nu när det är lång paus. Familjen Baastad kommer ju imorgon och då ska det ju såklart vara fint hemma. Tycker mamma i alla fall. Personligen kunde jag inte bry mig mindre, ingen av dem kommer att gå in i mitt rum. Bor ju i källaren for a reason liksom, haha. Men behövs städas ändå, så, ja.
Imorgon blir det som vanligt jobb och på kvällen melodifestivalsfinal hos Wikströms. Plus att baby och jag firar 16 månader. (: <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0