Love was when I met you

080312 Onsdag

15:59
Idag var det sådär väldigt jobbigt att vakna på bussen. Ville bara följa med in till stan..
Fick en massa gjort på s-blocket idag i alla fall, det är ju bra. Men har förjävligt mycket kvar. Usch.
Hade diskussion på engelskan, det var kul. Var bara jag i min grupp där, men i alla fall.
Sen var det matteprov. Det kändes okej i alla fall, men jag kan verkligen inte säga säkert att jag fick godkänt. Vi får väl se nästa lektion. Hoppashoppashoppas.
Köpt biljett till Risbergskafesten. Hoppas nu bara Mahja och Sofie får tag på lite sprit, annars vill inte de gå och då kommer nog inte jag heller gå. Men det spelar inte så himla stor roll för mig, men det vore ju onödigt att ha biljett och inte gå. Men vi får väl se.
Hämtade ut biljetterna till Sound of Music förut också.
Tjockast idag, köpte en påse chips som jag moffade i mig på en kvart. Varför gör jag sånt? Vad får jag ut av det? Jo, dåligt samvete.
Nu håller jag i alla fall på att laga lite mat, hinner inte äta med resten av familjen eftersom jag ska på Hair ikväll. Det blir nice.

17:08
Jag kommer att se ut som en boll om jag fortsätter äta som jag gör. Kanske är värt ett försök att gå till vårdcentralen och få ut magtabletter för det är verkligen den som gör att jag äter hela tiden. Känner mig konstant hungrig och sugen, spelar ingen roll hur mycket jag ätit. Försöker äta välduigt reglebundet också men det funkar inte heller. Jaja. Jag trivs i alla fall med min kropp och det är det viktigaste. Och jag har bärjat äta nyttigare och tränat mer, så fuckyou.

21:59
Åh, Hair var underbar. Visserligen fattade jag noll för det mesta men det var så himla kul ändå, och alla killar var så himla charmiga. Ville bara äta upp Andrei, Jacob och Medhanie. Så bra musik också, yeah. Måste kolla filmen någon dag också, då kanske jag får rätsida på det mesta.
Tagga för Risbergskafesten imorrn!

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja men det är sjukt irriterande att käka onyttigt och sedan bara sitta där med det dåliga samvetet. Jag mår dåligt över balen så jag försöker fan träna mer nu, men det är inte lika kul som att äta godis... typ. =)

2008-03-12 @ 19:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0