Kring jord som sol'n förlät

081214 Söndag

09:56
Fasen, nu smälter snön bort igen. Åh, jag fattar inte varför. När det väl kommit såhär pass mycket snö kan det väl ändå ligga kvar? Hoppas det fryser på lite mer inatt, så inte allt försvinner i alla fall.

Jobba idag igen. Det kommer säkerligen vara mycket folk idag igen, men förmodligen inte lika mycket som igår. Nästan alltid mindre folk på söndagar. Känns stabilt att stå i disken i alla fall. Jag har fått göra om mina rutiner, köra varannan med tallrikar och brickor, brukar annars köra en sak i taget. Bara så ni vet, haha.

Imorgon har jag ingen naturkunskap, så jag börjar 13:00. Egentligen 11:40, klassråd, men jag känner att jag har lite jag behöver fixa på stan, som är viktigare än klassråd, så får skippa det. Visserligen ska vi väl prata om avslutningen och så, men det stod ju redan i mailet vi fick igår, så det spelar väl ingen roll. Plus att jag natar att det är andra som går på klassrådet som man kan fråga, hehe.

Tomorrows to-do's:
- Fixa ny internetbank
- Julklappar till Therese och Sanna
- Lämna in lapp om avbrytande av utökad kurs
- Lämna in kampanjmanus till Lisbeth


18:36
Mycket folk idag med, men som vanligt försvann de vid fyratiden, tack gode Gud! Är dock helt körd i axlarna nu, det blir man efter en hård helg i disken. Men jag är van. Så att säga..

Wei, imorgon kommer lönen! Dock ska typ 1 500 betalas till mamma och pappa, men ändå. Och, ja, det mesta kommer försvinna på ett kick, men what the hell.


21:25
Min mammis var duktig och ramlade i trappen förut, så hon stänkte ner både henne och mig med thé med citron i. Det såg både roligt och läskigt ut. Hon kommer ha fett blåmärke i röven imorgon. Jag säger då det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0