Hold me

081204 Torsdag

17:27
Tror det gick rätt bra på provet idag. Kanske inte direkt MVG, men borde kunna bli VG i alla fall.
Gick bra på sången också, men det är rätt svåtr att komma in på stora septiman efter agnus dei.. Jaja, det får jag öva på.

Är fett taggad inför ikväll, det har gått så himla bra med gruppen idag. De som har hört oss har sagt att det är skitbra och då får man väl tro på det. Vi röjer på scen i alla fall, vi ska ha kánonkul. Vet dock ej vad jag ska ha på mig än. Får leta fram nåt sen.

Imorgon blir det utgång, det blir nice! Och Magnus Betnér innan, bara det är ju en förfest, hehe. Har fixat fylleskjuts också, så imorgon kan jag supa på om jag vill. Och ledig hela helgen så kan vara hur bakis jag vill också. På lördagkvällen ska vi ha spelkväll hos Hannes, vi kommer väl vara lika bakfulla allihopa. Hoppas Carin följer med ut också. (:


21:48
Fan, vad bra det gick på öppet hus! Jag är så nöjd med mig själv. Mest för att jag inte blev nervös, det gick bra att sjunga redan från början, och vi tabbade oss inte. Åh, jag älskar att stå på scen!

Efteråt åkte jag och hade kör i Kyrkans hus. Det sög. Men jäklar vad många vi var. Fast typ 25 sopraner och 6 altar, men ah. Är inte taggad på den kören, men det får väl gå. Ingen som tvingar mig heller så.

Nu blir det sovas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0