Greased lightning

081218 Torsdag

14:12
Idag har vi haft julavslutning. Började med allsång och fika med klassen, och sen var det sammarnas julspel. I år var det verkligen helt sjukt bra, vill se igen! De var verkligen jätteduktiga.
Bussen var sjukt överfull, gick på precis innan Risbergskas hållplats, och det var knappt man hann med. Men åkte i alla fall upp på stan och träffade Anna. Vi gick och käkade på Gröna Grodan och pratade en massa skit. Vi satt båda två och var sjuka. Japp, febern is back! Var typ feberfri igår, men idag kom det igen. När ska jag bli frisk?


18:08
Fy fasen, vad jag är seg just nu. Vill bara ligga och gosa med min bebis, nåt annat orkar jag inte. Eller, jo, jag vill ligga i soffan och tjocka i mig nåt gott också. Blir nog lite glass till efterrätt sen. (;


21:26
Känner på mig att morgondagen kommer vara sådär lagom kul imorgon. Det är bara en känsla jag har. Antingen kommer det vara skitsegt, och jag bara väntar på att få åka iväg till Hannes, annars kommer det gå jättefort. Har liksom lite att fixa imorgon. Fast det är skönt att ha något att ta sig för, faktiskt.
- Koka ägg till julbordet
- Slänga sopor
- Städa rummet noga
- Tvätta
- Diskmaskinen
- Slå in julklappar

Nu ska jag fortsätta kolla på film med pappa och Marcus, Om ödet får bestämma, med Sandra Bullock och Ben Affleck. Och hon söta i Cityakuten, kan hon heta Abbey eller nåt?

Kommentarer
Postat av: Amanda

vad mysigt

2008-12-18 @ 14:19:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Dotteralberta

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0