When you win me over

081211 Torsdag

09:19
Skrutt alltså, så sjuk jag är. I haaaate. Har vaknat varannan timma hela natten och bara velat dö, typ. Feberpeakade med 38,9 inatt, not so good. 38,2 när jag vaknade imorse. Så det blir ingen skola idag, fast jag verkligen hade velat vara med på terminsredovisningen. Faaaan. Jag lovar att detta kommer göra att jag typ inte får sjunga på vårkonserten. Jag looovaaar. Usch, jag som för en gångs skull var peppad på terminsredovisning, när hände det senast liksom? Jaja, whatever. Nu är jag ju verkligen sjuk så.


11:50
Det har snöat konstant sedan klockan fyra imorse. Detta vet jag, eftersom jag var vaken då. Kan mycket väl vara så att det börjat snöa innan det också, men dock inte före klockan två, för då var jag också vaken.. Åh, jag älskar verkligen snö! Egentligen skulle jag bo lite längre norrut, så jag har en garanterad vit jul. Ska vi ändå ha vinter kan vi väl lika bra köra på ordentligt, annars kan vi ha sommar istället. Hoppas denna snö ligger kvar nu i alla fall. Borde göra det, för det ska vara kallt i flera dagar, och det ska snöa typ hela helgen.

Hoppas att jag är såpass frisk att jag kan jobba i helgen. Behöver pengarna! Och det brukar fungera okej att stå i disken. Men det beror ju verkligen på hur jag mår. Jag lurar ju mig själv lite när jag tar Ipren, då tror jag att jag mår bra, fast jag inte gör det. Fallet kommer ju när tabletten slutar verka, usch, då är man död på riktigt. Mamma är också hemma sjuk. Vi smittade väl varandra på nåt vis.

Attans, jag som skulle på after-work idag. Jaja, bättre lycka nästa gång. Jag får väl ta del av skvallret på lördag, om jag är frisk.

Vill ha måndag, så jag får lön! Jag borde verkligen få en helt okej lön nu. Fick in tre helger i november, plus allhelgonaafton. Det gillar vi. Och det behövs. Ska ju betala 2 000 till mobilen, så.. Och så ska jag köpa julklappar till Therese och Sanna. Usch. Fast jag vet redan vad jag ska köpa, i stort sett i alla fall. Tommy ska väl få något mer, han också. Känns som jag bara har en massa tråksaker till honom. Men ändå.

Förbannade CDON. Jag beställde mammas skiva för en månad sen, och den har fortfarande inte kommit. Och de kan inte säga när den kommer in på lager igen. Skitbutik.


17:58
Det lönar sig visst att klaga på bloggen. Fick mail från CDON förut, så nu kommer den snart. Fast fortfarande dålig stil, borde få lite rabatt eller nåt.


19:30
Det är verkligen helt sjukt tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Det är inte ens skönt att ligga ner längre, får bara ont i nacken och ryggen.

Imorgon har jag min sista sånglektion med Josefin för i år. Borde ju verkligen ligga hemma, men det är ju bara en timma, så det får gå. Och vi måste ändå planera hur vi ska göra nästa år. Kruxet är att jag vägrar ge mig ut och åka buss när jag är sjuk, så mamma och jag gjorde upp att jag skjutsar in henne till Adolfsberg imorgon bitti, och sen åker jag hem igen. Då har jag bilen sen. Great.


20:56
Har kollat på "Harry Potter och fången från Azkaban". Älskar Harry Potter! Vet inte om filmerna eller böckerna är bäst. Har läst alla böcker på både svenska och engelska flera gånger, och filmerna har man ju också sett x antal gånger. Hate att de skjuter upp premiären av nya filmen, bara för att tjäna mer pengar. Men aja, det får gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0