Begging you for mercy

081231 Onsdag

11:14
Gott nytt år, allihop! (:

Vaknade lite tidigt idag, var fortfarande trött, men jag orkade varken somna om eller gå upp så det blev en kompromiss; Sex and the City, belgiska sjöfrukter och SOLO. Mysstart på dagen.

Idag ska jag städa mitt rum, samt toaletten. Jag får fasen astma av allt damm på mitt rum, det spelar ingen roll att jag städar. Skitrum.

Ikväll blir det nyårsmiddag. Vi ska vara hos Hannes, som förra året. Det blir jag, Tommy, Hannes, Carin och så två av Carins kompisar. Det blir nog mys, men jag kör nyktert idag, känns ovärt att supa när vi är så få. Skönt att kunna ta bilen, slippa åka buss med alla fyllon på natten.
Vi ska väl käka lite och ha det mysigt, och så blir det väl att vi går upp till slottet. Jag tror det blir kuligt.


11:22
Drömde underbar dröm om att jag blev mamma inatt. Åh, det var så mysigt. Slapp dock drömma om graviditeten och förlossningen, som skrämmer skiten ur mig. Drömde att jag hade minnesluckor från förlossningen, och att min dotter var ett par dagar gammal. Åh, hon var så söt! Jag som alltid tänkt mig en son som min förstfödde.. Nej, men det var en härlig dröm, och jag var så lycklig!


11:52
Satt och kollade igenom mina val inför universitetet i höst. Insåg just att jag inte är behörig på Karlstad, för att jag inte har matte B. Det har det fanimig inte stått förut. Fast som tur är så är jag mer sugen på Mälardalen, där det fanns roligare inriktningar och så är jag dessutom behörig. Hoppas jag kommer in!


13:08
Det är drygt att städa, men nu är det gjort. Fast har toan kvar, men det går snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0