Over my shoulder

081219 Fredag

11:10
Godermorgon i denna sal! Skönt att jag sov rätt länge idag, då känns inte dagen så lång. Jag vill ju bara få jul nu, haha.
Idag har jag, som jag sa igår, en hel del att ta mig för. En del saker obligatoriska, och en del som jag mer eller mindre bara borde göra. Ska väl i alla fall först ringa till jobbet och se om jag ska jobba något nästa vecka, förutom på helgen. Vore nice att jobba lite extra nu i jul i alla fall. Sen måste jag börja koka ägg så att de hinner svalna tills ikväll. Och så måste jag gå och slänga sopor. Och borde verkligen, åtminstone börja, städa mitt rum. Jag kommer då inte vara sysslolös i alla fall. Pussheeeeej.


13:16
Fattar inte att jobbet aldrig kan göra scheman. Ringde förut och skulle kolla om jag ska jobba något i veckan, men då visste de fortfarande inte. Hur svårt kan det vara liksom? Men skulle ringa senare och kolla igen, får väl göra det då..

Slagit in alla juklapparna nu. Kändes som att det blev fler än jag trott, men det är ju alltid bra, då känner jag mig generös, hehe. Det blev rätt fina inslagningar i år ändå, annars brukar de typ gå sönder i kanterna och sånt där, men i år ser de helt okej ut. Och som tur var hade jag fått med kartonger till flera julklappar, då ser det ju automatiskt bättre ut.

Nu ska jag nog laga lite mat. Finns typ inget att laga, så det får bli spenatsoppa med ägg. Som att jag inte kokat tillräckligt med ägg idag, tio stycken ligger på svalning. Hm, är det ens ett ord? Nu blev jag lite sådär förvirrad, som jag kan bli ibland när jag reagerar på ett ord, och inte kan komma på hur det stavas eller används. Men "svalning" känns som ett ord i alla fall, haha.

Usch, har inte börjat med städningen än. Men är i och för sig klar med allt annat, så det är ju bara att sätta igång efter maten. Yay.


14:54
Det är svettigt att städa! Men nu är det värsta undanröjt i alla fall. Får försöka hinna damma och sånt där under helgen, eller under måndag, tisdag. Vi får se hur mycket vi hinner.
Nu ska jag väl ställa mig och diska lite. Och skala räkor. Kanske lika bra att skala äggen också.. I don't know.. Måste även göra mig iordning snart. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. Lite sugen på grön kjol och lila t-shirt. Eller den blårutiga skjortklänningen och jeansleggings. We'll see.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0