From the top to the bottom

081208 Måndag

12:18
Igår var jag, mamma och Tommy på Oh, helga natt. Det ska dock kommenteras att Tommy bara var med för att han skulle ta bussen från stan. Det var rätt bra faktiskt, Marie Kühler var bäst.
Lagade mat åt familjen på kvällen, samma som vi gjorde hos Hannes i lördags. Tyvärr blev det inte lika gott, så det blev ingen hit hos familjen, men jag tyckte det var himmelskt gott i lördags i alla fall, så får väl göra ett nytt försök en annan dag.
Blev mys med Wallander senare på kvällen. Eftersom jag sovit till klockan ett så orkade jag se hela filmen för en gångs skull, haha.

Imorse vaknade jag av att Tommy skickade sms. Han hade fått magsjuka, stackarn.
Bussen var sjukt överfull, brukar aldrig  vara så mycket människor. Blev tio minuter försenad också. Attans.

Jobbade väldigt dåligt på naturkunskapen idag, men det berodde bara på att Viktoria kom och störde mig. Fast det var trevligt. Får jobba extra imorgon istället. Kanske lika bra att jag inte fick nåt gjort idag, Jessica var ju ändå inte där. Men aah.

Snart s-block, orkar inte. Känns ovärt nu sista veckorna..

Idag skulle jag verkligen behöva jobba med uppgiften till försäljning & service. Den ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat. Bra där. Fast jag har ett klart hum om hur jag ska göra i alla fall. Det är inget superkomplicerat direkt, vi ska inreda en affär. Typ. Men det blir en hel del jobb ändå, men den här uppgiften måste jag verkligen göra, gjorde inte förra.. Blä.

Ikväll ska jag ge mig ut och jogga, var längesen. Har ju varit förkyld och grejer. Får se hur det går, det känns som om det kommer gå trögt..  


17:15
Sov himla gott på s-blocket idag. Vi kollade på en Strindbergpjäs. Den var rätt bra, men två timmar lång i ett kallt och mörkt klassrum. Dessutom ingen uppgift på den, yes. Sov sisådär en halvtimma, nicenice.

Nu ska jag ge mig ut och springa. Det är liksom bara att bestämma sig.. Jag får tänka att jag har några Noblesse och en helt ny Glamour att gotta migmed när jag kommer hem.


20:29
Jag saknar mina Noblesse, det är världens godaste choklad. Jag är godissugen. Får väl ta mig en morot, nåt annat har jag nog inte. Finns inget att titta på så jag tror jag tar en tidig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0