Are you ready to go?

081226 Fredag

16:09
Idag har Tommy och jag varit inne på mellandagsrean, som typ alla andra.. Var dock inte särskilt mycket folk i stan, men då var klockan i och för sig bara runt elva. Men ändå. Desto mer folk var det på Marieberg, blääää. Tänkte handla på Gina, men kön var så sjukt seg och stor att jag avstod. Men dagen slutade med en ny kalender (Gallerix, nedsatt från 99 till 19,50 kr), minneskort till telefonen (som jag nu upptäckte var fel sort), samt en svart kavaj (Wear It, nedsatt från 399 till 50 kr). Jag är nöjd ändå, för jag har hela presentkortet från H&M kvar, och gjorde inte av med några pengar från kortet. Handlade för ganska exakt 200 kronor, värt.

Har varit hos farmor och ätit julmaten som vi inte fick äta hos Conny. Jag gillar inte julmat, men jag var så sjukt hungrig att jag åt ett jättelass ändå.

Nu ska jag snart dra mig bortåt affären och handla lite grejer så vi kan göra varma mackor till kvällen. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Spela lite bowling på Marcus nya Wii kanske. Och så blir det väl film till kvällen kan jag tro.


18:30
Just det, glömde ju att berätta om gårdagskvällen. Av Tommys föräldrar fick jag en stor pocornmaskinoch några IKEA-glas, av hans farmor en julmugg med godis, och av Tommy fick jag ett kort. Jag fick välja mellan att åka på London-weekendeller att åka till Stockholm. Lite skillnad i pengar i och för sig, men ändå. Jag valde Stockholm, blir för dyrt med London, även om han betalar flyg och hotell. Och så tycker jag att han kan spara de pengarna tills vi flyttar. Men nu ska han i alla fall stå för mat och transport, plus att jag får shoppa för 1 000 spänn. Jag vet inte hur han blivit så rik, eller varför han vill skämma bort mig så, men underbar är han ändå, min fästman!


20:49
Känns som man inte riktigt har koll på veckodagarna. Jag tror hela tiden att det är måndag imorgon. Men imorgon är det ju faktiskt lördag, och det är min jobbhelg. Blir säkert massor med folk. Undrar vart jag kommer jobba? Är nästan sugen på lobbyn faktiskt. Vi får väl se helt enkelt. Hoppas jag får jobba nån dag innan nyår också, så man får in lite kosing i januari. Men det är ju i alla fall bra att jag har lov en och en helv vecka till, hinner jobba så man får ihop pengar i februari också. (:


22:01
Har kollat på Körslaget med mamma och Bruna (=IKEA-bulldogen). Det var rätt bra i år faktiskt. Love Timo Räisänen! När får jag vara med då? ;( :P

Imorgon blir det som sagt jobbet. Jag åker säkert in lite tidigare och shoppar lite, brukar oftast bli så. Har man tur kanske det inte är lika långa köer, haha. Dream on..

Nu ska jag ner till mig och lägga mig och titta på första säsongen av Sex and the City. Var inte jättelänesen jag såg hela serien, men klart jag måste kolla när jag nu har boxen. (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0