The first Noel

081224 Onsdag

18:51
God jul på er alla! (:

Sov dåligt inatt, igen. Vaknade varannan timma ungefär, så jävla jobbigt. Fast inte mardrömmar i alla fall, det är ju alltid något.

Vi bestämde oss för att skippa julmaten i år, eftersom vi ändå både har, och ska, äta julmat. Så det blev kalkon istället, mums!
Blev en massa paket, fast egentligen inte så många roliga. Mest flytta-hemifrån-saker, som visserligen är bra att ha, men inte sådär jättekul att få ändå. Men fick min nya mobil, I love it, och så Sex and the City-boxen, och Mamma Mia-filmen. Och så har jag typ 1 600 spänn på IKEA, det kommer ju komma väl till pass i sommar. Ja, just det, och så fick jag IKEA-bulldogen som jag velat ha länge, av Marcus. Det var skoj, den är mys.

Nu ska jag sätta mig och läsa i instruktionsboken till mobilen, och installera skivan som var med. Jag gillar verkligen mobilen, den är lätthanterlig och snygg på samma gång. Väldigt bra köp. Dock irriterande att skyddsplasten blev skitig, så den kan jag inte använda. Men den var i alla fall inte dyr, så vi får väl köpa en ny.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0