Remember when we never needed each other

070307, onsdag

15:28 -
Jag mådde helt okej när jag vaknade imorse, men nu.. Nej. Huvudvärk så in i norden och mår illa. Faaan. Åh, ibland blir det bara för mycket, jag vet inte var allt kommer ifrån. Det är vädret alltså, det är denna årstiden. Jag hatar det. Kom att tänka på en rad ur Elin Sigvardssons Song for Anna; "I see her scars as her golden hair lightens up the dark. She's a part of a poetry and I long to hear her talk. She's standing by the river. I know this season makes her bitter." Vet inte varför, men den känns bara så rätt just nu. Jag är väl bara dum som vanligt, jag kanske alltid måste ha något att klaga på? I don't know.

22:16 - Åh, jag var så himla ledsen förut. Låg och snorade på Tommys tröja. Hade redan spillt cola på den så det gjorde inget, haha. Vet inte riktigt varför jag var ledsen, men det är väl som vanligt. Mamma säger att jag ska äta rosenroten men jag tvivlar på att det hjälper.
Tommy sov typ hela eftermiddagen så jag smet iväg till affären och lämnade tillbaka filmen. Sen gjorde jag lite andra saker tills han vaknade och jag var lite småsur sådär. Uj.
Blir i alla fall skola imorgon, dock inte hela dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0