Not so bad

070320, tisdag

07:23 -
Sov med Conrad och Albert inatt för att jag saknade att sova med min bebis. Var utvilad när jag vaknade och hade tid på mig. Har tid kanske det heter till och med.
Ska gå om cirkus tio minuter. Ska ha s-block i en och en halv timme, filmkunskap förmodar jag, och vid 10:00 ska alla estettjejer vara på Svänghjulet och ha någon form av temadag. Får se vad det är för något, kanske är roligt..
Förhoppningsvis ska jag träffa Tommy en sväng i eftermiddag. Isåfall blir det till att gå och äta lite mat och sedan vara med en stund när han fixar sin Pingu & Pingulinatatuering. Sedan får jag gå iväg till bilskolan.
Var inte så farligt igårkväll faktiskt. Var till och med intressant och tiden gick fort. Inte som att sitta och somna på en s-blockslektion direkt. Frukt och dricka fick man ju också. Kände dock bara igen en tjej som gick i min parallellklass förra året, men ändå.
Nu ska jag gå till bussen, ciao!

14:23 - Värdelös skoldag. Hade s-block i en halvtimme, resten var hälsosamtal med skolsyster. Ska i alla fall få en remiss till en titthålsoperation för knät, finally. Sugig temadag så jag åkte hem på lunchen. Träffade Tommy på stan och så åkte vi hem till mig och lagade mat; klyftpotatis och kycklingfilé, mumsis. Ska snart åka in till stan igen. Jag får följa med till Needle Demon en stund och sen gå till bilskolan.
Fick brev från påskspelsensemblen idag. Jag ska tydligen spela försäljare och lärjunge, blir nog kul. Så ska jag ju sjunga i kören också. Förhoppningsvis får jag sjunga lite solo också.
Ikväll får jag i alla fall nattligt sällskap, Tommy ska sova här, wei. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0