I don't wanna loose you

070304, söndag

14:02 -
Härlig dag igår. Gick jättebra i sekretariatet, massa att skriva och Vintrosa/Kilsbergen spöade ÖSK med 33-17. (: Åkte hem och då satt Tommy inne på Marcus rum och kollade på tv, vart så glad. (: <3 Satt och språkade lite med mina päson och sen åkte de in till stan och köpte mat och då gick vi iväg till sopstationen och mötte Anna, och därefter inhandlades pizza och diverse godsaker. Lekte hemma hos Anna för ovanlighetens skull. Hon hade haft tråkigt under dagen så hon hade roat sig med att måla Hitlerkycklingar på hennes mammas ägg. Hon vart inte så glad. :P Haha. Så kollade vi på Melodifestivalen och svullade gånger tusen. Hennes katter Fredde och Ludde ville också vara med, fick en massa roliga kort på dem. ^^ Kollade lite på Kvarteret Skatan också, längtar tills på lördag då jag ska se dem live! xD När vi vart trötta gick jag och Tommy hem och sov.
Låg kvar i sängen i två timmar imorse för det var så skönt. Sen åt vi lite frulle och så duschade jag och Tommy sitter och läser Kalle Anka. Har kollat på lite roliga filmkipp och så.
Senare ska jag iväg på påskspelsmöte och då lämnar jag Tommy här att leka med Marcus och sen åker vi hem till Nora och sover där. Tommy har tydligen studiedag imorgon, jag vill också ha. Jag får se om jag går på första lektionen imorrn, beror på om jag orkar. Måste i alla fall gå på ensemblen eftersom vi har lunchkonsert inom en snar framtid.

18:10 - Verkar vara ett kul påskspel i år. Jag har anmält mig till att vara med i kören, spela någon roll och att sjunga solo så får vi se hur det blir sen. Vår egen Jesus, Roine, ser verkligen ut som en hunkig Jesus, så jäkla bra. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0