Vååår!

070314, onsdag

16:33 -
Sov så förjävligt inatt. Kändes som om jag var instängd i mig själv och inte kunde komma ut, fick nästan panik och allt var jättejobbigt. Hjälpte inte ens att Tommy sov bredvid mig. Uscha.
Vart i alla fall lite glad när jag vaknade och såg att det var strålande solsken ute. Jag gillar våren, så himla fint. Varmt var det idag också. Joggade lite och gick lite promenad efter handbollen på idrotten. Skrivit ut en massa jobbansökningar som jag ska fixa med imorgon. Har ingen livskunskap imorgon så det ska bli jätteskönt med sovmorgon.
Efter skolan åkte jag, Moa, Malin Hansson, Andrés, Franz och Pauline till Arbetsförmedlingen för de trodde att dte var sista dagen för att söka sommarjobb där. Men det var precis som jag trodde, man kan inte söka förrän i början av april. Däremot sökte jag på landstinget nu, men vill inte jobba med något där, var bara crapjobb. Men det får väl bli en sista utväg ifall jag får där.
Första dagen på mycket länge som jag bara är med mig själv. Ganska skönt ändå. Ska diska alldeles strax och sen städa lite på mitt rum. Ska nog lägga mig i badet och stressa ner lite sen. Fixa med bilddagboken, har massor med bilder som måste laddas upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0