My love has turned to hate when it comes to you

070301, torsdag

16:27 -
Igår gick jag på stan med min bebis. Skulle leta efter en väska till honom men vi hittade ingen. Det slutade med att jag köpte ett par jeans, wei. Åt pasta med kyckling på Kebab house, asgott men man vart mätt jättefort. Gottigottgott. Åkte hem till mig och sov och sådär.
Fick gå upp jättetidigt imorse men kunde som tur var sova en timme till efter att älskling gått till bussen men jag var äckligt trött ändå. Fick skjuts till ksolan av Carro, fick vänta i fyrtio minuter på att sånglektionen med Sofie skulle börja. Segt. Kollade på film på livskunskapen, skönt. Sen kom Tommy till skolan så åt vi där och sen åkte vi upp på stan och fixade klipptid till honom och hämtade ut astma medicin till mig. Sen bjöd han mig på fika på bästaste Fröken Brogrens. (: Myspys där. Sen åkte han hem och jag åkte tillbaka till skolan och hade lite idrott. Var på gymmet, gjorde inte så jättemycket men ändå.
Är nu hemma och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka in till Gustavsvik innan Tommy har blivit jättesur på mig för att han får gå och vänta. Råkade nämnligen säga att vi skulle vara där till halv fem men det blir snarare fem. Men det är inte mitt fel, jag har bara hört fem. Anyways, ska i alla fall simma och sola lite och sen ska han sova hos mig igen. Myyyys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0