Six thoughts at once, I can't focus on one

070323, fredag

22:32 -
Fredag igen. Var sämst väder ute imorse, snö låg det på backen, usch. Ville bara fortsätta sova då. Men jag är ju duktig så jag pallrade mig upp ändå och åkte in till skolan. Satt och snackade lite med Elin innan kören började. Hårda repetitioner inför vårkonserten, ska bli så grymt kul. Riktigt roliga låtar måste jag säga.
Känner mig helt körd på GEMU:n, kommer inte få bra på provet nästa vecka. Eller, jag får väl plugga asset av mig och se om jag fattar mer.. Troligen inte. Det är svårt men jag vill lära mig.
Gick bra på sången idag och jag är så stolt över mig själv för att jag har kommit över min scenskräck. Mucho bien. Eller nåt.
Hann med den tidiga 302:an till Nora efter skolan, skönt, för det var inte varmt ute. Gick ner till Ica och handlade lite smått och gott. Gick hem, käkade gröt och kollade på Americas funniest home videos, för kul. Sen vart det Förorstungar och jag fattar inte att den fick massa guldbaggar, eller vad det nu var för den var verkligen inte bra. Usch. Men lite söt kanske den var..
Nu är Tommy i duschen, vi ska väl snart gå och lägga oss. Skönt, för jag är trött.
Imorgon ska vi åka till IKEA med Anna. Vet inte riktigt vad det är meningen att vi ska göra där men ändå. Jag ska nog försöka passa på att köpa några linnen och ett par solglasögon imorgon. Har hört att det ska bli bra väder så det hoppas jag på. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0