Mupp

070329, torsdag

08:40 -
För igår var det onsdag! En riktigt bra en, till och med. Dansade på idrotten, kul som fan men det var apjobbigt. Jag fick vara kille i stort sett hela lektionen men det var bara skönt för då undvek man att dansa med några man absolut inte vill ha närkontakt med, inga namn. Efter idrotten gick jag ut på promenad, det var mycket skönt. Fick påsklunch, men dte är fan inte gott nånstans, det sög. Men på rasten satt vi en massa människor ute och solade, jag brände mig lite grann men det var positivt, haha. Sa som vanligt inget av värde på klassrådet men jag fick i alla fall närvaro. Efter skolan gick jag till pappas jobb och fick lite glass och så gick jag till John Bauer och mötte Tommy, mihi. Åkte upp på stan och åt glass igen och sen åkte vi hem. Kollade vad som behövdes till negerbollarna och gick till affären. Köpte glass igen bara för att vi är så tjocka, haha. Bakade och sådär och så hände det inte mer den dagen.
Idag fyller Marcus 13 år så vi firade honom nu på morgonen. Han fick en film till hans PSP av mig och Tommy. Nu sitter jag och väntar på resurstid.. Ska till optikerna sen och så blir det lite promenix idag igen. Ikväll är det kör.

17:58 - Jag måste säga att jag fullkomligt älskar detta väder. Soooool! Har till och med fått lite bränna, inte illa. Gick på matte idag, det var faktiskt kul. Jobbade med sannolikheter och sådär och jag fattade rätt bra. Satt ute med Andrés och Maria, mys. Dansade på idrotten, jag suger stenhårt. Fattar inte att dte ska vara så svårt. Very well..
Satt ute och åt lite förut, solen var fett nice. Skjutsade Marcus till gustavsvik och jag och mamma åkte till Parkhallen och köpte baguette till kvällen. Ska försöka plugga lite GEMU snart, vetefan hur det ska gå imorgon men vi får väl se vad som händer. Imorgon är det i alla fall skivinspelning och så ska hela familjen plus Tommy gå på Mr Beans semester. Ciao.

Kommentarer
Postat av: maria

Jag bloggar om mode, sånt jag sytt själv, tips och idéer .. mycket bilder på sånt som är fint. Titta in vettja!

ha en bra dag!

2007-03-29 @ 16:51:04
URL: http://mariasmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0