Vi älskar varandra

070327, tisdag

13:02 -
Var jättenära att vi missade bussen imorse men vi hann precis som tur var. Inte heller kom jag särskilt försent till skolan, hade gått kanske två minuter av filmen när jag och Malin Berg kom in. Pretty Woman var det. Jag har bara sett bitvis av den tror jag, jag kom i alla fall inte ihåg särskilt mycket. Jag var väldigt trött när vi kollade på filmen så jag orkade inte riktigt koncentreara mig och det var ju inte så bra för vi skulle diskutera den efteråt. Jag tyckte helt tvärtom på allt, men ändå. Ska skriva analys på den, jobbigt.
Hemma nu, håller på att göra iordning en pizza. Sen ska jag sätta mig ute i solen en stund, bäst man passar på. Så ska jag städa och ikväll är det rep med påskspelet och så kör. Yummy.

14:28 - Sjukt skönt att sitta ute i solen. Tog med mig maten ut och satt på trappen, hur skönt som helst. Har suttit ute i solen i ungefär en timme men nu får det räcka om jag ska hinna städa och duscha innan påskspelet. Blir lite tajt om tid till påskspelet, det börjar 17:30 och bussen ska vara vid vägen 16:28, men det gör nog inget om jag kommer någon minut för sent.. Nu ska i alla fall städas, det behövs verkligen!

15:28 - Gick snabbt att städa idag. Jag plockade mest bara undan en massa grejer. Damma och dammsuga gör jag senare i veckan, annars kommer jag ändå få göra om det sen. Har i alla fall dammat av utanför duchen och sådär så jag slipper det sen. Hittar inte mina körpapper, måste ha försvunnit. Kanske kan få nya av Henrik ikväll. Nu sitter jag och pratar lite med min babe, ska snart duscha.

21:08 - Gick riktigt bra med påskspel och allt idag. Bussen hade världens timing och dte var jätteskönt väder ute, men jag trodde ett tag att jag hade kommit fel och att det var repetition i någon av de andra kyrkorna men det var rätt. Lärjungarna och Jesus hade rep, vi fick sjunga med i min favoritlåt i föreställningen, asbra. Jag tror verkligen att påskspelet kommer bli asbra och Roine är bara för bra.
Gick inget vidare på kören, jag börjar bli förkyld så jag sjunger inget bra idag. Men det var nya bra låtar, gillade verkligen de två sista. Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu, vi ska ju ha skivinspelning på fredag.
Har kommit på att det blir sjukt mycket att göra efter lovet. På tisdagen ska vi sjunga upp på Frälsningsarmén och jag missar nästa gång plus att jag var borta förra gången. Onsdag och torsdag är det massa rep inför vårkonserten, på fredag och lördag är det vårkonserten. På lördagen ska jag dessutom repa med påskspelsensemblen hela eftermiddagen och på söndagen har vi konsert med kören. Ja hujeda mig. Men det blir kul.
Imorgon blir det nog en bra dag. Hoppas bara att det blir fint väder men det tror jag allt. Då blir det långpromenad efter idrotten. Ska ringa till Willys och se om man kan skicka in jobbansökan. Ska gå på klassrådet också. Efter skolan kommer Tommy hit. Vi ska bara chokladbollar och så kanske det blir lite picnic om man har tur..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0